Nie wiem po co tu było o tym wspominać i "krzyczeć dużymi literami". To powszechnie znana prawda, każdy chce aby Polskie radia wróciły do Polski.Valdi5 pisze:Jestem za tym aby jak ktoś znajdzie ciekawy, niespotykany, i najczęściej na zagranicznych aukcjach sprzęt ,to dawać znać , więcej osób to większa szansa aby często Polskie radyjko wróciło do Polski [/size]
Jeszcze mi się nie zdarzyło abym przegrał Polskie radio z jakimś Niemcem czy Holendrem...
Nie chce niczego utajniać, wręcz przeciwnie jeśli ktoś znajdzie radio to czemu miałby go nie licytować. Dziwi mnie, że linki podają osoby które nie mają zamiaru licytować takiego radia. Bo kto byłby na tyle głupi, żeby podkopać pod sobą dołek i podać link z aukcją którą chce wygrać.jethrotull pisze: To co, chcesz utajniać aukcje po to żebyś Ty mógł cos sobie kupić? Serwisy aukcyjne są dostępne publicznie, same aukcje działają zgodnie z zasadami wolnego rynku. Podanie aukcji do wiadomości publicznej co najwyżej spowoduje że towar zostanie kupiony w cenie bliższej swojej prawdziwej wartości. Nie rozumiem, czemu uważasz, że interey kupujących sa ważniejsze niż sprzedających.
Pozdrawiam.