jaka lampa do se?

Teoria lamp elektronowych, techniki próżniowe, zagadnienia konstrukcyjne. Nic dodać, nic ująć. Wszystko o lampach.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Jasiu

Re: jaka lampa do se?

Post autor: Jasiu »

painlust pisze:nie robiłem ślepych testów, ale jakie to ma znaczenie... może i autosugestia co mnie to obchodzi.
No cóż...

Może grała lampa, może grał mózg, może w brzuchu mi grało - co mnie to obchodzi...
Może jestem mądry, może jestem durniem, ale jakie to ma znaczenie - co mnie to obchodzi...
Może jestem czysty, może jestem brudny i śmierdzę - co mnie to obchodzi...

Niech żyje obskurantyzm. Taki najgorszy, bo programowy.
painlust
9375...12499 postów
9375...12499 postów

Post autor: painlust »

może jesteś nieuprzejmy... narazie mnie to nie obchodzi. Może narazie masz dlatego szczęście, że nie będę opryskliwy...
Alek

Post autor: Alek »

Zaiste, smutne to i żałosne :(
Awatar użytkownika
ZoltAn
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: ZoltAn »

Piotr pisze::arrow: ZoltAn
Czepiłem się tylko dlatego, że napisałeś "audio". Gitarowiec, choćby czysty to zupełnie inna bajka.
A czym się, Mocium Panie Dobrodzieju, różni dobrze zrobiona (i porządnie ustawiona :!: ) sama końcówka singla gitarowego od singla audio - zaznaczam - końcówka :?: :?: :?:

A tak - na marginesie i gwoli ścisłości - gdy już zaczyna się gadka o dołach i górkach oraz innych różnicach brzmieniowych identycznych typów lamp tyle, że różnych producentów, to ja naciskam przycisk OFF i to z całą przyjemnością po mojej stronie!

Więc: OFF :!: :!: :!:

Pzdr. Zoltan
Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy! /Stanisław Jerzy Lec/
iwanak
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: iwanak »

Chyba przypomnę sobie Senicza .
Pozdrawiam
Krzysztof
ODPOWIEDZ