Na początek chciałbym się przywitać i przedstawić.Imię moje Grzegorz.Uznałem że już czas zapisać się do jakiejś ba.. , o przepraszam , jeden kawał mnie się przypomniał.Wybaczcie,z natury jestem bardzo wesołym człowiekiem,pomimo paru kopów w d.... od życia.Rozpisywać się o sobie za bardzo nie będę.Każdy może napisać co chce.Życie i tak to zweryfikuje,prędzej czy później.Jak doszło do mojego nawrócenia (he,he)na lampy ?.Ano któregoś pięknego dnia,parę lat temu,moja najmłodsza postawiła mi pod nogi stare,tranzystorowe combo i powiedziała że grania na krzemie to ma dosyć,ma być lampa.I tak to się zaczęło.I to by było na tyle,jak mawiał Jan Tadeusz Stanisławski(o ile pamiętam).
PS.Pozdrowienia dla Henia Cirrostrato.
Grzegorz SP3MYT
powitanie
Moderator: gsmok
-
- moderator
-
- 250...374 postów
-
- moderator
-
- moderator
-
- 125...249 postów
powitanie
Witam Wszystkich.Tak,tak,kolego Macska,z Allegro.To tam właśnie poznałem wielu z Was,wspaniałych ludzi.To właśnie allegro umożliwia mi powolne powiększanie mojej kolekcji starego sprzętu lampowego,szczególnie sprzętu łączności.Jak się nauczę zamieszczać fotki na forum to nie omieszkam co nieco pokazać.Jeszcze raz dziękuję za ciepłe przyjęcie mnie do waszej braci lampowej.
Grzegorz.
Grzegorz.
Grzegorz