Internet to prawdziwa skarbnica lampowej wiedzy. Znalazłeś ciekawą stronę tematyczną? Tutaj możesz przekazać innym informację o jej adresie i zawartości.
[ironia mode]Przecież to taki trÓ ałdjofylski wzmacniacz, pewnie jeszcze SE DHT (bo innych nie było )... Tylko wymienić kabelki na złote, dać jakieś wypasione kondziorki, odpicować i będzie za 6,9x10^4... dolarów![/ironia mode]
A tak naprawdę to mi się całkiem całkiem podoba, i łapy precz "przeróbkowiczom"!
Vault_Dweller pisze:A tak naprawdę to mi się całkiem całkiem podoba, i łapy precz "przeróbkowiczom"!
No co Ty!? Przecież to jest stary wrak! Nikt już lamp nie używa. Można wywalić wszystko (lampy zostawić dla bajeru żarzenia) i wsadzić końcówkę na jakimś TDA. Będzie "nowoczesny wzmacniacz w starym stylu".
Proszę o wybaczenie, ale nie mogłem się powstrzymać.
brys pisze:... Nikt już lamp nie używa. Można wywalić wszystko (lampy zostawić dla bajeru żarzenia) i wsadzić końcówkę na jakimś TDA. Będzie "nowoczesny wzmacniacz w starym stylu"...
No co Ty, dla bajeru daje sie LED-y do podswietlenia a nie lampy
Witam.
Nie ukrywam, że chciałbym posiadać taką "kupkę złomu" w swoich skromnych zbiorach. Niestety taka cena jest dla mnie nierealna
A sprzedający faktycznie mógł wystawić od złotówki (nie ujawniając ceny minimalnej). Na pewno licytowanie by się rozkręciło...
eS pisze:na prawdę chciałeś coś takiego do gitary?
No teraz to się zastanawiam, czy nie przerobiłbym tego wzmacniacza (gdybym go miał), jak proponowali koledzy powyżej
Fikuśnie by te niebieskie diodki wyglądały...