Chcę zbudować wzmacniacz lampowy do gitary (tzn. zbudować w tym sensie, że zrobi to mój kolega, który się na tym świetnie zna, bo ja sam nie mam pojęcia o tym, jest gitarzystą, na elektronice znam się w tak stopniu, że umiem tylko kabel zlutować).
Parametry tego wzmacniacza:
-50W mocy
-pętla efektów
-3 kanały (czysty, przesterowany, dużo ciężej przesterowany)
-potencjomety: volume, gain, equalizacja(treble, middle, bass) - edytuję posta:: dzielnie dla każdego
-wzmacniacz ma byc na lampach EL34
I w tym miejscu prośba do Was, o dostarczenie kompletnego schematu wzmacniacza, który spełniałbym te wymagania. (Jeśli nie da się zrobić, to może być schemat Mesa/Boogie Triple Rectifier Head, albo Marshalla JMC900 lub wyższego modelu tego Marshalla. Choć stanowczo wolałbym, schemat to wzmacniacza, którego charakterystykę podałem.) Samemu udało mi się znaleźć tylko schematy preampów niestety...
Jeszcze druga prośba: za jakie pieniądze da się skompletować wszystkie części (bez obudowy)? Jest szansa, żeby zrobić to za 500 zł?
Przepraszam, jeśli moja wypowiedź zabrzmiała bardzo laicko, ale na serio nie znam się na tym.

P.S. Paczkę głośnikową lepiej kupić, czy zbudować samemu?
P.S.S. Zależałby mi też, na tym, żeby wzmacniacz miał tryb pracy na mniejszej mocy. (do grania w domu)
P.S.S. Po namyśle stwierdzam, że mogą być 2 kanały.