Wygląd ma identyczny jak PO-16 więc proszę go nie pomylić z tym drugim urządzeniem

Mój ma symbol PO-15 i zakres 30Hz - 300kHz. Napięcia wyjściowe też są wielokkrotnością liczby 3

Czy ktoś z Koleżeństwa

Pozdrawiam, Zoltan
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
No, właśnie. Zastanawia mnie jego budowa. Najbardziej zabawnym jest wykorzystanie żarówki swiecowej E14/220V/15W jako bareteraximian pisze:U mnie takie co w warszatacie stało...niestety już nie stoi. Ale poszukam bo papiery to jakieś może jeszcze mam.Z tego co pamiętam to był to generato r zrobiony na klasycznym mostku.
A tu jego strona,materiały odpłatnie.geguś pisze:Kiedyś podawałem adres do człowieka, który miał instrukcje:
http://www.trioda.com/php/forum/viewtop ... highlight=
może warto spróbować?
jak już to o pierwiastek drugiego stopnia z dzięsięciu, czyli ok. 3,16... razy, a więc o 10dB (napięciowych, lub prądowych).ZoltAn pisze: Witam.
Wygląd ma identyczny jak PO-16 więc proszę go nie pomylić z tym drugim urządzeniem![]()
Mój ma symbol PO-15 i zakres 30Hz - 300kHz. Napięcia wyjściowe też są wielokkrotnością liczby 3![]()
Instrukcje obsługi pewnie "poszły" na makulaturę tak, jak aparatura na złom (przy najbliższej bytności w Firmie sprawdzę), ale generatory tego typu to ja swego czasu naprawiałem bez potrzeby zaglądania w DTR.ZoltAn pisze:Czy ktoś z Koleżeństwazetknął się z takim generatorem i na domiar złego Panie Boże broń
) ma do niego instrukcję albo nawet schemat
![]()