Sklepy ze "starą" elektroniką

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

Awatar użytkownika
boxpl
100...124 posty
100...124 posty

Sklepy ze "starą" elektroniką

Post autor: boxpl »

W dziale Inne pokazał sie interesujący wątek: sklepy ze "starą" elektroniką w Warszawie
Może warto pomyśleć również o innych miastach i nowym dziale z takimi informacjami ?
To było by użyteczne, a w dodatku to niezła promocja handlowców z ulubionej branży . :)
Alek

Post autor: Alek »

Stosowny do tego celu wydaje się dział "rekalma".
Awatar użytkownika
boxpl
100...124 posty
100...124 posty

Post autor: boxpl »

Alek pisze:Stosowny do tego celu wydaje się dział "rekalma".
Co do tego nie ma żadnych wątpliwości.
Reklamę takich sklepów też polecam choć wolałbym,
aby ich adresy dostępne były w wydzielonym miejscu,
tzn. bez potrzeby przekopywania się właśnie przez różne reklamy.
Alek

Post autor: Alek »

Praktyka pewnego forum wskazuje, że po przekroczeniu pewnej ilosci działów forum przestało być przyjazne. Jestem przeciwnikiem wydzielania działu, w którym będzie kilkanaście wątków.
Najlepszym rozwiązaniem byłby podział forum w sposób zagnieżdżony, czyli klikając np. układy i urządzenia pojawiałby się podział na poddziały. Ponieważ jednak taka możliwość nie istnieje powinniśmy starać się funkcjonować w ramach istniejącego podziału.
Awatar użytkownika
Jarosław
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Jarosław »

Witam.
Jak by było więcej głosów "za" niż "przeciw", to może dać przyklejonego w dziale Reklamy. Trzeba by było tylko jakoś sensownie to uporządkować.
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

Post autor: Piotr »

A i tak "nowi" będą pytać w osobnych wątkach i trzeba będzie im podawać odnośnik do takiej przylepy :roll:
conris
75...99 postów
75...99 postów

Co się dzieje z BoMiSem na Odolanskiej

Post autor: conris »

Skoro jesteśmy przy warszawskich sklepach , Kto zna powód zamkniecia sklepu BOMISu na Odolanskiej (czy Grazyny?)w W-wie
Mam wrażenie że boss , wziąlłna przetrzymanie w nadzieii na podwojenie wartości zgromadzonego tam towaru przez czas zamkniecia " Remanent "wisi tam już z od Nowego Roku
Awatar użytkownika
miki
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: miki »

Alek pisze:Praktyka pewnego forum wskazuje, że po przekroczeniu pewnej ilosci działów forum przestało być przyjazne. Jestem przeciwnikiem wydzielania działu, w którym będzie kilkanaście wątków.
Najlepszym rozwiązaniem byłby podział forum w sposób zagnieżdżony, czyli klikając np. układy i urządzenia pojawiałby się podział na poddziały. Ponieważ jednak taka możliwość nie istnieje powinniśmy starać się funkcjonować w ramach istniejącego podziału.
Ja nie narzekam :) . Forum i forumowicze bardzo mi pomagają(dziękuję za współpracę :D ) w podjęciu niektórych decyzji, poza tym można się dużo nowego dowiedzieć, wyrazić swoje zdanie. Bardzo wygodnie się porusza po forum, nie ma potrzeby kombinowania i komplikowania całości.