W dziale Inne pokazał sie interesujący wątek: sklepy ze "starą" elektroniką w Warszawie
Może warto pomyśleć również o innych miastach i nowym dziale z takimi informacjami ?
To było by użyteczne, a w dodatku to niezła promocja handlowców z ulubionej branży .
Alek pisze:Stosowny do tego celu wydaje się dział "rekalma".
Co do tego nie ma żadnych wątpliwości.
Reklamę takich sklepów też polecam choć wolałbym,
aby ich adresy dostępne były w wydzielonym miejscu,
tzn. bez potrzeby przekopywania się właśnie przez różne reklamy.
Praktyka pewnego forum wskazuje, że po przekroczeniu pewnej ilosci działów forum przestało być przyjazne. Jestem przeciwnikiem wydzielania działu, w którym będzie kilkanaście wątków.
Najlepszym rozwiązaniem byłby podział forum w sposób zagnieżdżony, czyli klikając np. układy i urządzenia pojawiałby się podział na poddziały. Ponieważ jednak taka możliwość nie istnieje powinniśmy starać się funkcjonować w ramach istniejącego podziału.
Skoro jesteśmy przy warszawskich sklepach , Kto zna powód zamkniecia sklepu BOMISu na Odolanskiej (czy Grazyny?)w W-wie
Mam wrażenie że boss , wziąlłna przetrzymanie w nadzieii na podwojenie wartości zgromadzonego tam towaru przez czas zamkniecia " Remanent "wisi tam już z od Nowego Roku
Alek pisze:Praktyka pewnego forum wskazuje, że po przekroczeniu pewnej ilosci działów forum przestało być przyjazne. Jestem przeciwnikiem wydzielania działu, w którym będzie kilkanaście wątków.
Najlepszym rozwiązaniem byłby podział forum w sposób zagnieżdżony, czyli klikając np. układy i urządzenia pojawiałby się podział na poddziały. Ponieważ jednak taka możliwość nie istnieje powinniśmy starać się funkcjonować w ramach istniejącego podziału.
Ja nie narzekam . Forum i forumowicze bardzo mi pomagają(dziękuję za współpracę ) w podjęciu niektórych decyzji, poza tym można się dużo nowego dowiedzieć, wyrazić swoje zdanie. Bardzo wygodnie się porusza po forum, nie ma potrzeby kombinowania i komplikowania całości.