Co sie stało z Allegro?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 125...249 postów
Co sie stało z Allegro?
Kilka miesięcy byłem okropnie zajęty nowymi wyzwaniami i jeszcze do tego internet mi odcieto-zagladam dzis po przerwie na allegro i co widzę?Gdzie sie podziałó dział z zabytkowymi radiami,lampami,urzadzeniami ??
Ludziska kochani tożto szok prawdziwy!szukałem coś miłego radiowego lampowego a tu dżungla istna!
Czy nikt na taka profanację nie zareagował?Zabytkowe radia w pozostałych-co sie włąsciwie stało?
Ludziska kochani tożto szok prawdziwy!szukałem coś miłego radiowego lampowego a tu dżungla istna!
Czy nikt na taka profanację nie zareagował?Zabytkowe radia w pozostałych-co sie włąsciwie stało?
Nauka objaśnia świat, ale pogodzić z nim może jedynie sztuka S.Lem
-
- 625...1249 postów
Allegro robiło przemeblowanie
Radia:
http://www.allegro.pl/25998_pozostale_r ... hnika.html
Lampy:
http://www.allegro.pl/5142_lampy.html?o ... view=gtext

Radia:
http://www.allegro.pl/25998_pozostale_r ... hnika.html
Lampy:
http://www.allegro.pl/5142_lampy.html?o ... view=gtext
-
- 125...249 postów
No i wyszło to okropnie i beznadziejnie-co komu przeszkadzało jak było dobrze? Na szczęście Aukro pozostało w starym układzie.Jak zwykle w tym beznadziejnym kraju nic i nigdy nie można sobie zaplanowac i przewidzieć__NIC dosłownie NIC.Ch***a gdybym był w wieku mojego syna to juz bym był pewnie gdzieś w przyjażniejszym miejscu.......
Sorry za nerwy
ale sami rozumiecie jak to narasta ta frustracja.Syn za pół pensji kupuje sobie laptopa Della....... i wie co go czeka za 1/2 roku chociażby.
Sorry za nerwy

-
- 3125...6249 postów
Wymiana na jeszcze nowszy model, bo ostatnie Windows odmówią nawet instalacji?Petrosbike pisze:Syn za pół pensji kupuje sobie laptopa Della....... i wie co go czeka za 1/2 roku chociażby.

A wracając do meritum - coś się w ogóle na allegro zmieniło? Może ja mam dziś zły dzień ale lampy odkąd pamiętam były w tych dwóch miejscach - w sąsiedztwie starych radyj i w dziale elementów elektronicznych!
-
- 625...1249 postów
Nie narzekaj. To piękny i dobry kraj. Mocno doswiadczony, ale Twój..Petrosbike pisze:/.../Jak zwykle w tym beznadziejnym kraju nic i nigdy nie można sobie zaplanowac i przewidzieć__NIC dosłownie NIC.Ch***a/../
Wczoraj rozmawiałem przez tlf. 40 minut z Niemcem, (niemką), po rozmowie zrobiłem głębokie Uffffff... I podziękowałem Bogu że żyje w Polsce

Pozdrawiam serdecznie!
f.
ps.
Jak wiecie (wplotę temat "radiowy" żeby nie było OT

Odpowiedziała stanowczo i bez zastanowienia:
"Tak! to chyba oczywiste!

f.
-
- 625...1249 postów
-
- 250...374 postów
-
- 625...1249 postów

Jeszcze tutaj można fajne klamoty znaleźć:
http://www.allegro.pl/26094_urzadzenia. ... view=gtext

Złamałeś postanowienie

Nie przesadzaj, mogło być gorzej
-
- 625...1249 postów
Z innego wątku...
Właśnie dzięki marzeniom straciłem pracę, a tak mi się marzyła
Dodam tylko - dwa dni temu.
Robi się OT, już kończę...
Wybaczcie także moją frustrację
.
Mhmm... tjaaa...frycz pisze:Bądź tylko konsekwentny, a zrealizujesz swoje marzenia. Sam się nie spostrzeżesz kiedy.

Krajobrazowo? - owszem.To piękny i dobry kraj.
Żałuję.Mocno doswiadczony, ale Twój..
Robi się OT, już kończę...
Ależ można, tyle tylko, że z planów g... wychodzi.Petrosbike pisze:/.../Jak zwykle w tym beznadziejnym kraju nic i nigdy nie można sobie zaplanowac i przewidzieć__NIC dosłownie NIC.Ch***a/../
Wybaczcie także moją frustrację

-
- 125...249 postów
Hej jakos sobie poradziłem-radyjka zostały wklejone w dział kolekcje.Nooo jakos to juz przeżyję.Dzięki za odpowiedzi i solidarność.
My dinozaury albo dinozaurolubcy jakos widze trzymamy fason -.
Musze się pochwalić -otworzyłem w łodzi na ul Gdańskiej 149 Klub snookerowy Snookeriada.Gramy tam w snookera i bilarda.Ale nie o tym choc na frejma zapraszam-rozegramy! Na półce postawiłem na próbę radyjko angielskie lampowe-i musze przyznac że niema gracza który nie zauważył tego eksponatu-wzbudza respekt i zainteresowanie -i to całkiem młodych chłopaków
.To jest jednak sprzętkultowy -no i GRA na UKF więc słuchaja na nim jakichs tam eska rock i GIT
.Jak widac połaczenie 2 albo 3 pokoleń się udało!
My dinozaury albo dinozaurolubcy jakos widze trzymamy fason -.
Musze się pochwalić -otworzyłem w łodzi na ul Gdańskiej 149 Klub snookerowy Snookeriada.Gramy tam w snookera i bilarda.Ale nie o tym choc na frejma zapraszam-rozegramy! Na półce postawiłem na próbę radyjko angielskie lampowe-i musze przyznac że niema gracza który nie zauważył tego eksponatu-wzbudza respekt i zainteresowanie -i to całkiem młodych chłopaków