Drodzy - Moderatorzy i Koledzy: ten post usunę z LAMP za dzień, dwa.
Zapadła mi dzisiaj w pamięć piosenka Perfectu Niepokonani. Czas zejść ze sceny...
Przepraszam - nie gniewajcie się...

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
... to wynik dłuższych przemyśleń i obserwacji wynikający m.in. z wrześniowego pożegnania mojej Mamy.painlust pisze:widze, że jesienna depresja atakuje powoli aczkolwiek z sukcesemNie planujesz już nic robić? A ten projekt MV3 na EL34 też pozostawiasz w swerze pomysłów?
BROŃ CIĘ PANIE BOŻE.ZoltAn pisze:... do SPRZEDAŻY: http://www.trioda.com/php/forum/viewtopic.php?t=6863
Drodzy - Moderatorzy i Koledzy: ten post usunę z LAMP za dzień, dwa.
Nie wiem, czemu ktokolwiek miałby się gniewaćZapadła mi dzisiaj w pamięć piosenka Perfectu Niepokonani. Czas zejść ze sceny...
Przepraszam - nie gniewajcie się...![]()
![]()
, Zoltan
Szczere wyrazy współczucia. W mojej rodzinie we wrześniu też nie obyło się bez pożegnania... mojego dziadka. Drugiego... i ostatniego.... to wynik dłuższych przemyśleń i obserwacji wynikający m.in. z wrześniowego pożegnania mojej Mamy.
ZoltAn - OK. Jedźmy Twoim śladem - Perfect, cyt. "Ale wkoło jest wesoło".tszczesn pisze:niedługo będzie juz weselej![]()
STUDI pisze:ZoltAn - rozumiem. Sam już mam nieco latek na karku. Więc wiem że to co mam pójdzie kiedyś na śmietnik. A szkoda. Owszem warto cześć tego co masz przekazać godnemu następcy.
LUDZIE! Do jasnej anieli! Co w Was wstąpiłostaszeks pisze:A tu co???
Przeczytałem i też zaczęło mnie kłuć pod łopatka.
Wiesz, coś chyba jest na rzeczy...amator pisze: LUDZIE! Do jasnej anieli! Co w Was wstąpiło??? Jedni walczą, aby wyjść ze śpiączki (lub kogoś z niej wybudzić) a Wy już o "emeryturach" w krainie wiecznych łowów gderacie?
Tak, z pewnością. I po części jest to dla mnie jeden z powodów, dla których ciągle szkolę się w sztuce lamp. To jest szansa na ocalenie od zapomnienia kawałka historii; dokonań ludzi, których już czesto nie ma między nami. Na sposób "żywy", nie poprzez ustawianie w muzeum martwych eksponatów.Piotr pisze:Ktoś w jakimś wątku zaproponował żartem skonstruowanie lampowego wehikułu czasu. Ale czy myśmy go właśnie niepostrzeżenie już nie uruchomili? Przecież tacy ludzie, jak Langmuir, Gould i cała reszta żyją nadal właśnie dzięki nam