Wolumen 17.09.2006r.

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Wolumen 17.09.2006r.

Post autor: gsmok »

Witam
Na Wolumenie coraz większe pustki. Chodzą słuchy, że to początek końca :?
Na osłodę zanabyłem fajnie wyglądającą lampę GKE-100. Wysokość - około 22cm. W środku prawdziwy majstersztyk konstrukcyjny :shock:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Awatar użytkownika
Romekd
moderator

Post autor: Romekd »

gsmok pisze: Na osłodę zanabyłem fajnie wyglądającą lampę GKE-100. Wysokość - około 22cm. W środku prawdziwy majstersztyk konstrukcyjny
Piękna sztuka – te nity jak kuleczki i siateczka – rewelacja :)

Na Śląsku również nastąpiły spore zmiany. Giełda w Sosnowcu-Milowicach rozpadła się na dwie mniejsze. Część sprzedających pozostała na starym miejscu w Milowicach (sprzedawcy podzespołów retro, w tym lamp elektronowych, handlarze używanym sprzętem elektronicznym i komputerowym, oraz telefonami komórkowymi i akcesoriami z nimi związanymi), a inni przenieśli się na nowe miejsce w Katowicach (tu można nabyć typowe współczesne części elektroniczne). Od kilku tygodni obserwuję rosnący ruch na giełdzie w Katowicach (coraz dłuższe kolejki :( ).

Pozdrawiam,
Romek
α β Σ Φ  Ω  μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
Awatar użytkownika
brys
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: brys »

Stanowczo pusto ostatnio jest...
Chociaż udało mi się trafić siedem lampek, dziesięć podstawek (cztery magnowale) i chassis jakiegoś radia (ma lampy, trafo sieciowe i głowicę UKF - za to brakuje głośnikowego).
Poza tym spotkałem Urban Turbana :)
Urban Turban
500...624 posty
500...624 posty

Post autor: Urban Turban »

Ja natomiast spotkałem Brysia ;) Byłem za późno żeby brać cokolwiek poważnego, zresztą o gotówki było mało. Na pocieszenie wygrzebałem dwie podstawki nowal i cywilną 6n2p u ruskiego. Za tydzień postaram się wybrać "na poważnie" ;)
Janusz
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Janusz »

Romekd pisze: Na Śląsku również nastąpiły spore zmiany. Giełda w Sosnowcu-Milowicach rozpadła się na dwie mniejsze. Część sprzedających pozostała na starym miejscu w Milowicach (sprzedawcy podzespołów retro, w tym lamp elektronowych, handlarze używanym sprzętem elektronicznym i komputerowym, oraz telefonami komórkowymi i akcesoriami z nimi związanymi), a inni przenieśli się na nowe miejsce w Katowicach (tu można nabyć typowe współczesne części elektroniczne). Od kilku tygodni obserwuję rosnący ruch na giełdzie w Katowicach (coraz dłuższe kolejki :( ).

Pozdrawiam,
Romek
W Sosnowcu byłem ostatni raz na wiosnę, ani się obejrzałem, już idzie jesień. Jak ten czas leci...
Nie wróży to dobrze giełdzie w Milowicach :( W którym miejscu Katowic jest ta nowa część giełdy?
Awatar użytkownika
Romekd
moderator

Post autor: Romekd »

Janusz pisze:W którym miejscu Katowic jest ta nowa część giełdy?
Giełda znajduje się przy ulicy Żeliwnej w Katowicach. O asortymencie i sprzedawcach obecnych na giełdzie można poczytać na stronie internetowej:

http://slaskagielda.f-net.pl/
http://slaskagielda.f-net.pl/index.php?s=5

Pozdrawiam,
Romek
α β Σ Φ  Ω  μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
Janusz
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Janusz »

:arrow: Romekd - dzięki za informację.