Witam
Na Wolumenie coraz większe pustki. Chodzą słuchy, że to początek końca
Na osłodę zanabyłem fajnie wyglądającą lampę GKE-100. Wysokość - około 22cm. W środku prawdziwy majstersztyk konstrukcyjny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
gsmok pisze: Na osłodę zanabyłem fajnie wyglądającą lampę GKE-100. Wysokość - około 22cm. W środku prawdziwy majstersztyk konstrukcyjny
Piękna sztuka – te nity jak kuleczki i siateczka – rewelacja
Na Śląsku również nastąpiły spore zmiany. Giełda w Sosnowcu-Milowicach rozpadła się na dwie mniejsze. Część sprzedających pozostała na starym miejscu w Milowicach (sprzedawcy podzespołów retro, w tym lamp elektronowych, handlarze używanym sprzętem elektronicznym i komputerowym, oraz telefonami komórkowymi i akcesoriami z nimi związanymi), a inni przenieśli się na nowe miejsce w Katowicach (tu można nabyć typowe współczesne części elektroniczne). Od kilku tygodni obserwuję rosnący ruch na giełdzie w Katowicach (coraz dłuższe kolejki ).
Stanowczo pusto ostatnio jest...
Chociaż udało mi się trafić siedem lampek, dziesięć podstawek (cztery magnowale) i chassis jakiegoś radia (ma lampy, trafo sieciowe i głowicę UKF - za to brakuje głośnikowego).
Poza tym spotkałem Urban Turbana
Ja natomiast spotkałem Brysia Byłem za późno żeby brać cokolwiek poważnego, zresztą o gotówki było mało. Na pocieszenie wygrzebałem dwie podstawki nowal i cywilną 6n2p u ruskiego. Za tydzień postaram się wybrać "na poważnie"
Romekd pisze:
Na Śląsku również nastąpiły spore zmiany. Giełda w Sosnowcu-Milowicach rozpadła się na dwie mniejsze. Część sprzedających pozostała na starym miejscu w Milowicach (sprzedawcy podzespołów retro, w tym lamp elektronowych, handlarze używanym sprzętem elektronicznym i komputerowym, oraz telefonami komórkowymi i akcesoriami z nimi związanymi), a inni przenieśli się na nowe miejsce w Katowicach (tu można nabyć typowe współczesne części elektroniczne). Od kilku tygodni obserwuję rosnący ruch na giełdzie w Katowicach (coraz dłuższe kolejki ).
Pozdrawiam,
Romek
W Sosnowcu byłem ostatni raz na wiosnę, ani się obejrzałem, już idzie jesień. Jak ten czas leci...
Nie wróży to dobrze giełdzie w Milowicach W którym miejscu Katowic jest ta nowa część giełdy?