Witam!
Posiadam telewizory Belweder oraz kineskopy wraz z obudowami telewizorów Ametyst, Topaz, Tesla. Może ktoś był by czymś takim zainteresowany? Możliwe że i znalazły by się do nich jakieś lampki. Prosze o kontakt.
Przy okazji: wiem kto ma w piwnicy Topaza, tylko czy warto się o niego starać? Który to rok? W sumie TV nie zbieram, ale może być ciekawy. Czy ma ktoś może fotki Tego TV?
He jak miło ! Teraz wyjeżdżam na tydzień więc jak wrócę to pomyślę nad tym jak się do Panów dostać. Jak mi jakieś pieniądze z wyjazdu zostaną to przyjechałbym maluszkiem. Dzięki za informacje, pozdrawiam Marcin.
marcin_oizo pisze:He jak miło :o ! Teraz wyjeżdżam na tydzień więc jak wrócę to pomyślę nad tym jak się do Panów dostać. Jak mi jakieś pieniądze z wyjazdu zostaną to przyjechałbym maluszkiem. Dzięki za informacje, pozdrawiam Marcin.
Wejdzie Już wiozłem nim jakiegoś Neptuna a jak nie wejdzie to wywali się przedni fotel pasażera
PS>Panie Tomaszu gdzie jest Pana działka? Mam wujka w Grodzisku...
Wiem, że Pan Staszek jest z Zawiercia to jakieś 30 km od Cz-wy.
Ostatnio zmieniony czw, 27 lipca 2006, 09:26 przez Marcin K., łącznie zmieniany 1 raz.
marcin_oizo pisze:Wejdzie :P Już wiozłem nim jakiegoś Neptuna a jak nie wejdzie to wywali się przedni fotel pasażera :wink:
PS>Panie Tomaszu gdzie jest Pana działka? Mam wójka w Grodzisku...
Wiem, że Pan Staszek jest z Zawiercia to jakieś 30 km od Cz-wy.