Internet to prawdziwa skarbnica lampowej wiedzy. Znalazłeś ciekawą stronę tematyczną? Tutaj możesz przekazać innym informację o jej adresie i zawartości.
Takie są efekty zachłystywania się sprzedawców popytem kolekcjonerów na stare radia- nawet najgorszy szajs (np. tamta replika radia z plastikowymi "wyrobami lampopodobnymi") chcieliby ludziom wcisnąć. A może po prostu niechcąco kolesiowi wcisnęły się dwa zera?
Lokalizacja: Liverpool/Merseyside/Lancashire/UKD52/North West England/53°25N 3°W
Postautor: Marcello_Mastroianni »
Ręce opadają,,, ale cóz to co Niemiec wyrzuca na śmeitnik,Polak przywiezie i wystawi na allegro mażąc o fortunie ... bo kto poszukuje Bogactwa na śmietniku sam tam się znajdzie ...
Od Pewnego Czasu Rzeczywisty Postęp techniczny coraz częściej jest zamieniany na jego Pozory mające służyć wyłącznie wyciągnięciu z klienta PIENIĘDZY ...
Identyczne, w trochę gorszym stanie (zaciek na tkaninie i odpadająca farba ze skali), ze zużytymi lampami kupiłem w Łodzi za 50zł Po wymianie lamp ruszył bez problemu. Tylko musiałem pogrzebac przy głowicy UKF...
Aha, i moje miało dokładnie taką samą usterkę klawisza od długich identycznie wepchnięty pod dźwignię
Zdaje sie że to ta seria potężnych odbiorników Berolina-Rossini-Dominante.Efektowne duże radia -owszem-Beroline i Rossini juz mam kazde po 70 zl.Maja identyczne klawisze i pewnie fabryczna wade w tych klawiszach bo np Berolina gra tylko na ukf .Własnie kombinuje co tam u niej nie styka.
Cena -jasne że zera mu się wcisnęly -albo kot po klawiszach skakał
Nauka objaśnia świat, ale pogodzić z nim może jedynie sztuka S.Lem