Witam Wszystkich.
Od dłuższego czasu szukam bezskutecznie schematu DSTL-202.
Może ktoś ma go w swoich zasobach ?
Będę wdzięczny za wsparcie.
Proszę tylko nie odsyłać mnie na Elektrodę
Dziękuję
Ja przed chwilą byłem tam i po wysłaniu sms na ich podany nr za 1,22 ZŁ otrzymujesz 6pkt a ściągnięcie schematu kosztyje się coś ok 1,35 pkt więc zostaje ci jeszcze troche na następne. Tam jest ten schemat. Pozdrawiam Tadeusz
Na Elektrodzie jest - też o tym wiem.
Sam udostępniam nieodpłatnie takie i inne rzeczy, ale do głowy mi nawet nie przyszło aby żywić się z cudzego prawa autorskiego. Diora o ile pamietam też nie kasowała za każdą kopię schematu a przecież była jego autorem i właścicielem.
Dlatego nie uznaję takiej metody zarabiania i liczę, że nie jestem zupełnie odosobniony w takim podejściu do tematu.
Niemniej dziekuję za podpowiedź.
Na elektrodzie punktów nie trzeba kupować. Wystarczy pisać posty na forum, zawsze można też dostać punkty od innego życzliwego użytkownika. Więc nie demonizujmy tak...
Odświeżę...
Czy w ciągu 10 lat znalazł może ktoś schemat? Ewentualnie czy ma ktoś wiedzę, czy schemat stereodekodera pasuje z DSL-201 a może był też stosowany w innych radyjach?
Pozdrawiam!
Coś mam z tych rzeczy ale w garażu, więc poszukam to jutro i dam znać. Ale jak mnie pamięć nie myli DSTL różni się tylko dekoderem i drugim torem m.cz. od DMTL-a 202.