Dziś szukając "lampowych" książek trafiłem, zwabiony Witortem na wystawie do pewnej barako-antykwariato-księgarni. Co prawda nie mieli nic z poszukiwanej przeze mnie literatury, ale na wystawie stało sobie radyjko Kaprys. Sprzedawca oznajmił mi, iż radio jest oczywiście na chodzie i chce za nie jedynie 130zł. I tu moje pytanie. Czy warto tyle dać za to radio?
Co prawda i tak raczej nie będe miał takiej kasy wiec pytam tak z czystej ciekawości i ewentualnie moge dać namiar na ten sprzęt.
Radio wizualnie jest w niezłym stanie. Tkanina i skala bez zarzutu. Skrzynia tylko jest trochę zmatowiała i lekko powycierana na kantach. Tak na mój gust stan dobry, a nawet dobry plus.
"Kaprys"
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 500...624 posty
Witam.
Od niedawna jestem posiadaczem takiego radia.Nabyłem je na Allegro jako uszkodzone za 20 PLN.Moja skrzynka jest w podobnym stanie, a usterka polegała na tym, że ktoś zamiast EBL21 włożył ECH21.Ogólnie radio gra fajnie, szczególnie na średnich, ale 130 PLN to chyba lekka przesada.
Pozdrowienia.
Darek
Od niedawna jestem posiadaczem takiego radia.Nabyłem je na Allegro jako uszkodzone za 20 PLN.Moja skrzynka jest w podobnym stanie, a usterka polegała na tym, że ktoś zamiast EBL21 włożył ECH21.Ogólnie radio gra fajnie, szczególnie na średnich, ale 130 PLN to chyba lekka przesada.
Pozdrowienia.
Darek
-
- 125...249 postów
Też ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem tego radia tyle że, dostarczonego przez PP prawie w kawałkach:( Aktualnie na allegro jest jedno w dużo niższej cenie tyle że, bez oryginalnej skali: http://www.allegro.pl/item109526401_radio_kaprys_.html
-
- 375...499 postów
-
- 375...499 postów