Z okazji "występu" naszej reprezentacji na mistrzostwach świata w piłce nożnej chciałbym wszystkim kibicom i sobie samemu złożyć szczere wyrazy ubolewania
popiol17 pisze:Poczekaj do środy, dopiero nam blitzkrieg zrobią......
Dobre! Mocno się uśmiałem!
Przy okazji... pierwsze primo - historia lubi się powtarzać, czyli patrz poprzednie mistrzostwa, drugie primo - przypomina mi to walkę A. Gołoty: wyczekiwaną przeze mnie (i pewno nie tylko) przez pół nocy, zakontraktowaną na 12 rund, z ogromnym szumem medialnym i...? 30 sekund i odjazd.
Przypomina mi to też inny "męski" problem, poruszany bardzo często przez kobiety, ale o tym sza... nooo... nie wypada
Lokalizacja: Liverpool/Merseyside/Lancashire/UKD52/North West England/53°25N 3°W
Postautor: Marcello_Mastroianni »
I nic się chłopcy nie nauczyli ,,, przeżyłem deża wu koreii ... tylko co z tego jak znów się nic nie nauczy nikt.Już bym wolał by przegrali ten ostatni mecz,moze by sie coś zmieniło wkońcu w PZPN-ie ... ale w sumie wątpie ... stołeczki są zbyt cieplutkie
Od Pewnego Czasu Rzeczywisty Postęp techniczny coraz częściej jest zamieniany na jego Pozory mające służyć wyłącznie wyciągnięciu z klienta PIENIĘDZY ...