Impreza w Krakowie

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
popiol17
625...1249 postów
625...1249 postów

Impreza w Krakowie

Post autor: popiol17 »

Zazdrość to paskudny grzech - pozazdrościłem Pifaku :D A może by tak urządzić jakąś małą imprezę lampomaniaków w Krakowie? Pubów mamy tutaj od groma i trochę i fajnie by się było przy piwko / kawie / soku spotkać.. Albo posłuchać muzyki "z lamp" i winyla, względnie pochałturzyć na gitarze i lampowym wzmacniaczu....

Pozdrawiam!
szalony

Post autor: szalony »

:)
Awatar użytkownika
tubeaudio
50...74 posty
50...74 posty

Post autor: tubeaudio »

Witam!

Super pomysł jestem jak najbardziej za. Mam nadzieję, że znajdą się jeszcze inni chętni :)

pozdrawiam

Leszek
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

Post autor: Piotr »

Jestem za, a przy tym wcale nie przeciw ;)
Alek

Post autor: Alek »

A kiedy planujecie? W okolicach 1.06-3.06 będę w Krakowie na szkoleniu próżniowym i może bym wykradł chwilkę :)
Awatar użytkownika
popiol17
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: popiol17 »

Narazie to jest nas Ich Troje, albo czworo :lol: , a spotkać się gdzieś koło pierwszego zawsze by miło było :)
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

Alek pisze:A kiedy planujecie? W okolicach 1.06-3.06 będę w Krakowie na szkoleniu próżniowym i może bym wykradł chwilkę :)
Trzymam Cię za słowo ;)
Po tej zapowiedzi zleci się chyba spory tłumek lampolubnych.
ps. Pierwszego mam koncert. Szczerze mówiąc wolałbym po, ale jeżeli nie będzie innego wyjścia, to jakąś chwilę znajdę :)
Alek

Już mogę doprecyzować. Rezczywiście, 1 czerwca jest pierwszym dniem szkolenia, ale z tego co widzę jest bardzo napięty. Piątek, 2 czerwca od rana do wieczora trwają wykłady. W sobotę, 3 czerwca jest egzamin, ale wszystko kończy się koło 14:30. Rozważam, czy nie zatrzymam się w Krakowie do 4 czerwca :) .
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

Znakomicie.
A co na to reszta?
Alek

Resztę chyba wypłoszyła moja deklaracja :cry:
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

:cry:
Ale nie ma tego złego...
Jeżeli nie zbierze się nas wystarczająco na "regularne" spotkanie gdzieś-tam, to zapraszam na lampowo-winylową kawę do mojej dziupli :)

ps. Kiedyś przy takiej kawie pojawił się pomysł wzmacniacza w klasie A na lampie nadawczej chłodzonej wodą, połączonego z ekspresem do kawy. Coś, jak Twoje "paranoiczne" radio ;)
Awatar użytkownika
tubeaudio
50...74 posty
50...74 posty

Post autor: tubeaudio »

Witam!

Reszta (przynajmniej, jeśli idzie o moją osobę) jest jak najbardziej "za". Genaralnie rzadko się tutaj wypowiadam z racji stawiania dopiero pierwszych kroków, ale bardzo chętnie spotkałbym się i pogadał o tym i owym. :)

Imprezę, z racji zajęć Alka możemy podzielić na dwie części. Np. w sobotę skorzystać z uprzejmości Piotra, który z pewnością ma się czym pochwalić na polu lampowych dokonań, a w niedzielę spotkać się po sobotniej "burzy mózgów" w komplecie z Alkiem gdzieś na mieście. Co Wy na to?

pozdrawiam

Leszek
Alek

Nic się jakoś nie wyklarowało :? , poza propozycją Piotra, jaką otrzymałem na priv odnośnie koncertu. Ponieważ raczej od jutra do niedzieli nie będę miał kontaktu z internetem myślę, że pozostanie jedynie ustalenie czegoś telefonicznie.
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

Oczywiście innych też zapraszam do filharmonii w sobotę o 18.
Możnaby się gdzieś wybrać po koncercie.

Mam nadzieję, że pomysł spotkania nie umarł i znajdą się zainteresowani :?:
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

Więc :?:
Co mam powiedzieć Alkowi? Że nikogo nie będzie?