Pogoda dopisała, ludzi było sporo, a najważniejsze, że u rozbieracza spadły ceny . Towar musi trochę poleżeć i gdy już prawie zapuszcza korzenie, ceny spadają . Kupiłem więc dwie E55L Mullarda , dwie E80CC Tungsrama. Wcisnięto mi też NOS T-02 Laminy, więc musiałem wracać na paluszkach bo mam wyjątkowego pecha jeżeli chodzi o katody wolframowe nawęglane .
Może to dać niewidoczne uszkodzenia, czy po prostu pęknięcie ? Moja na szczęście była przysłana w oryginalnym opakowaniu. Chociaż nigdy nic na niej nie zbuduje, wolę mieć "eksponat czynny"
OTLamp pisze:Pogoda dopisała, ludzi było sporo, a najważniejsze, że u rozbieracza spadły ceny . Towar musi trochę poleżeć i gdy już prawie zapuszcza korzenie, ceny spadają . Kupiłem więc dwie E55L Mullarda , dwie E80CC Tungsrama. Wcisnięto mi też NOS T-02 Laminy, więc musiałem wracać na paluszkach bo mam wyjątkowego pecha jeżeli chodzi o katody wolframowe nawęglane .
Też byłem, nic nie kupiłem- kasy za mało... Chciałem sprawić sobie kable zasilające IEC. Zdziwiłem się gdy zobaczyłem, że rozbieracz zamienił się miejscami z kolesiami od chłodnictwa.