Radiomuzeum

Radioodbiorniki lampowe i wszystko co jest z nimi związane.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

jantu
125...249 postów
125...249 postów

Radiomuzeum

Post autor: jantu »

Witam!
Jestem czlonkiem tego Muzeum w Szwajcarii-zarejestrowanym.Powiedzcie mi moi Drodzy czym otwiera sie np.schematy z zapasow tego Muzeum.Mam z tym klopoty,nie moge otworzyc schematu, mam klopoty z wyslaniem im czegokolwiek.Pisze tutaj bo wiem,ze wielu Kolegow tez nalezy do tej instytucji.A tak na marginesie komputerowcem to ja tez nie jestem-za stary
.Pozdrawiam
Po pierwsze-nie nudzic sie......
Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Marcin K. »

Witaj! na samym początku to musisz napisać nam jakie rozszeżenia mają te pliki to znaczy co znajduje się po kropce w nazwie tego pliki ze schematem... Na przykład: schemat.jpg czyli plik o nazwie "schemat" z rozszeżeniem "jpg". Chodzi właśnie o to "jpg". Muszisz napisać jakie są te wasze rozszeżenia to napewno się wszystkiego dowiesz. Pozrdawiam!
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
jantu
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: jantu »

Gdy klikne"wlasciwosci" to pokazuje HTTPprotokol.
Po pierwsze-nie nudzic sie......
Awatar użytkownika
Bobiq
375...499 postów
375...499 postów

Re: Radiomuzeum

Post autor: Bobiq »

Nie pamiętam dokładnie w jakich rozszerzeniach to jest, ale chyba *.jpg, albo *.pdf.
Jeżeli chcesz ściągnąć schemat, kliknij na odnośniku do niego prawym klawiszem myszy i wybierz opcję "zapisz element docelowy jako". Pliki *.jpg otworzysz programem ACDSee, IrfanView, pliki *.pdf otworzysz za pomocą Adobe Reader.
Pionier U2