http://www.sendspace.com/file/nfuh1f
może ktoś coś dla siebie znajdzie.
Jest parę konstrukcji lampowych ale nie tylko.(wzmacniacz.oscyloskop)
pozostałe uwagi jak przy linkach podanych w dziale TV.
Tylko pytanie czy jest celowe zamieszczanie dalej (oczywiscie w miarę wolnego czasu) podobnych publikacji??
jeszcze jedna broszurka
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 2500...3124 posty
-
- 375...499 postów
Ja jestem jak najbardziej za.
Tak mi się nasunęło, że byłoby dobrze w paru słowach (kluczowych) opisać taki link, żeby potem można go było znaleźć przez "Szukaj" - ja np. często szukam różnych ciekawych projektów po typach użytych lamp, jeśli takiego info nie ma, to rzecz mi umyka...
Pozdrawiam serdecznie
Staszek
Tak mi się nasunęło, że byłoby dobrze w paru słowach (kluczowych) opisać taki link, żeby potem można go było znaleźć przez "Szukaj" - ja np. często szukam różnych ciekawych projektów po typach użytych lamp, jeśli takiego info nie ma, to rzecz mi umyka...
Pozdrawiam serdecznie
Staszek
-
- 2500...3124 posty
-
- 375...499 postów
Wiem, w tym przypadku to efekt Twojej pracy, umieszczony na serwerze do współdzielenia plików.
Ja mam na myśli bardziej typowe linki do stron/projektów itp, a refleksja była ogólniejszej natury po prostu. Chodzi mi np. o ten wątek, gdzie jest podany fajny projekt wzmacniacza OTL, ale wyszukiwanie po lampach go nie pokaże
Pozdrawiam
Staszek
Ja mam na myśli bardziej typowe linki do stron/projektów itp, a refleksja była ogólniejszej natury po prostu. Chodzi mi np. o ten wątek, gdzie jest podany fajny projekt wzmacniacza OTL, ale wyszukiwanie po lampach go nie pokaże

Pozdrawiam
Staszek