Witam, poszukuję od długiego czasu schemat wzmacniacz lampowego (byle nie na ECC88) również na lampch niskonapięciowych al łatodostępnych Jeżeli takie istnieją. Pozdrawiam, Andiv
Ponieważ nie posiadam takiej lampy, a nos kosztuje 40zł. Szukam czegoć co bym posiadał. To ma być preamp do stopnia mocy na PCL86. Mam już stopień mocy, obudowe trafa...etc. tylko nie mam preamu. To wszysto tak mnie zdarło po kieszeni że nie mam już kasy żeby kupić ECC88.
Andiv pisze:Ponieważ nie posiadam takiej lampy, a nos kosztuje 40zł. Szukam czegoć co bym posiadał. To ma być preamp do stopnia mocy na PCL86. Mam już stopień mocy, obudowe trafa...etc. tylko nie mam preamu. To wszysto tak mnie zdarło po kieszeni że nie mam już kasy żeby kupić ECC88.
Założyłem konto na allegro dwa dni temu, dzisiaj wypełniłem formularz aktywacyjny, list z aktywacja dotrze do mnie za jakiś tydzień, do ej pory wszystkie aukcje będą już zamknięte. Choćby pojawiły się nowe to znowy trzeba czekać na przesyłkę...
Kolega Pyra zaoferował pomoc, więc czekam na odpowiedź. temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam, i dziękuje za wszystkie odpowiedzi.