Dzisiejszy nabytek :)
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- moderator
Dzisiejszy nabytek :)
Taką ładną rzecz udało mi się dziś kuoić na Kole. Najprawdopodobniej sprawna, w każdym razie ma dobre żarzenie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Dzisiejszy nabytek :)
Czołem.
Dlaczego na trójmiejskich rynkach da się kupić raptem PL500 i to używaną? Jawna niesprawiedliwość.
Pozdrawiam,
Jasiu
Bardzo pinkna...tszczesn pisze:Taką ładną rzecz udało mi się dziś kuoić na Kole. Najprawdopodobniej sprawna, w każdym razie ma dobre żarzenie.
Dlaczego na trójmiejskich rynkach da się kupić raptem PL500 i to używaną? Jawna niesprawiedliwość.
Pozdrawiam,
Jasiu
-
- moderator
Re: Dzisiejszy nabytek :)
Sądząc po tym co widziałem u ludzi z Gdańska (Elektrit Super 5, Marconi 3LE żeby wymienić najciekawsze) mogę powiedzieć to samo o Warszawie co ty o Trójmieście :)Jasiu pisze:Bardzo pinkna...tszczesn pisze:Taką ładną rzecz udało mi się dziś kuoić na Kole. Najprawdopodobniej sprawna, w każdym razie ma dobre żarzenie.
To jest pierwsza lampa Loewego jaką mogłem kupić inaczej niż przez Ebay (moja druga, mam jeszcze 3NFW).
BTW. Jest to jedna z rzadzych lamp tej serii, nie znalazłem o niej nic w Internecie (poza tym, że istnieje, co wiem i bez tego :), ani w moich katalogach, które opisują chyba wszystkie inne wersje lamp Lowego.
Teraz musze jeszcze do kompletu znaleźć lampę potrójną TE-KA-DE (typ: VT129) i amerykańską potrójną lampę firmy Emerson (ale tego to nawet na zdjęciu nie widziałem).