Lampa 6H30Pi EH Gold
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Lampa 6H30Pi EH Gold
Witam,
kupię 2 sztuki parowanych lamp jak w tytule 6H30Pi EH Gold.
kupię 2 sztuki parowanych lamp jak w tytule 6H30Pi EH Gold.
-
- 6250...9374 posty
Re: Lampa 6H30Pi EH Gold
Raczej słabo to widzę, aby coś parować trzeba tego mieć więcej a ceny na te lampy są abstrakcyjne. Ja bym spytał w sklepie w Kielcach, podobno także parują a te lampy mają, miła obsługa, odpowiadają na pytania z marszu choć to sprawdzałem tylko w dzień roboczy. Powodzenia.
ok, dziękuję,
a można gdzieś dostać 6E6P ?
a można gdzieś dostać 6E6P ?
-
- 6250...9374 posty
W sklepie w Kielcach cena https://sklep.lampyelektronowe.pl/?wyni ... hrase=6e6p niższa niż na Allegro używki, ludzie wystawiający na Allegro chyba nie kumają tematu cen lamp.
-
- 500...624 posty
- Kontakt:
Jak pytasz o triody to bardziej pasuje tutaj 6n6p, temat różnic już był poruszany tutaj:
https://forum-trioda.pl/viewtopic.php?t=32555
Jeszcze raz dzięki za podpowiedź, skontaktuje się za sklepem chociaż 6E6P dr to nie mają raczej
-
- 6250...9374 posty
Ot: sklep w Kielcach w wielu pozycjach lampowych jest konkurencyjny ale ja nie o tym, sprzedałem niedawno prywatnie trochę lamp jednego typu, cena (na Allegro bajka, kilka stówek sztuka) taka abym był zadowolony (jestem bardzo a i kolejna pozycja zbędna znalazła chętnego) a kupujący zechciał kupić całość. Kupił, potwierdził to co powiedziałem o lampach, pomierzył, ponarzekał(?) ale nie na mnie......i wystawił z ceną prawie pięć razy wyższą niż kupił u mnie. I teraz te ,,poszukiwane'' i zachwalane wszędzie lampy leżą na Allegro, sprzedawców tych cymesów kilku a na Allegro zero zbytu. Oczywiście nie chodzi o wczoraj sprzedane opakowanie PY88 50sztuk/50zł całość a przesyłka zero.
No ja akurat z tych co kupują i gonią królika, co prawda nie mam tu żadnych wpisów, bo ja z tych co czytają innych i próbują się cos nauczyć. Za lampy się nie tykam, bo z prądem to lepiej jak się nie zna za dobrze to można szkody jedynie sobie i domownikom narobić więc liczę zawsze na pomoc kolegów. Na razie zawsze wszystko OK