Niedawno bywały na Allegro. Są dostępne na Ebay-u w cenie złota.
Posiadany przeze mnie egzemplarz ma spalone żarzenie w jednej z sekcji .
Mogę zapłacić lub wymienić się na inne przedmioty.
Witam
Ceny oscylują koło stówki na eBayu, z przesyłką i to nosy nawet niby w pudełku. Jak za taki stan cena raczej adekwatna.
Wiec ile taka lampa uzywana powinna kosztować?
20250421_132056.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
onyx1944 pisze: pn, 21 kwietnia 2025, 13:38
Witam
Ceny oscylują koło stówki na eBayu, z przesyłką i to nosy nawet niby w pudełku. Jak za taki stan cena raczej adekwatna.
Wiec ile taka lampa uzywana powinna kosztować?
20250421_132056.jpg
Z tymi NOS na Ebay to też trzeba uważać i nie kupować np. od Włochów bo kantują- pudełka wydrukowane współcześnie , lampa z przyzwoitymi napisami a trup z emisją poniżej 60%.
Pojechałem po większa ilość worków na śmiecie, u pana z trafami kupiłem EYY13 NOS (polowałem od kilku miesięcy), po targach cena 30zł. Następną wizytę planuję(?) we wrześniu, coraz trudnej coś ciekawego tam upolować za to elektrośmieci tony.
cirrostrato pisze: ndz, 15 czerwca 2025, 11:10
Pojechałem po większa ilość worków na śmiecie, u pana z trafami kupiłem EYY13 NOS (polowałem od kilku miesięcy), po targach cena 30zł. Następną wizytę planuję(?) we wrześniu, coraz trudnej coś ciekawego tam upolować za to elektrośmieci tony.
Oczywiście mowa o Wolumenie, trafmistrz miał też EABC80 NOS, o cenę nie pytałem, o ceny innych lamp (zawsze ma coś nowego, NOS-ów malusio) też nie, z ciekawszych radyj Polskie Krokusy sztuk dwa i inne, nie zbieram. Truskawki 15-17zł/kg.