Niedawno bywały na Allegro. Są dostępne na Ebay-u w cenie złota.
Posiadany przeze mnie egzemplarz ma spalone żarzenie w jednej z sekcji .
Mogę zapłacić lub wymienić się na inne przedmioty.
Witam
Ceny oscylują koło stówki na eBayu, z przesyłką i to nosy nawet niby w pudełku. Jak za taki stan cena raczej adekwatna.
Wiec ile taka lampa uzywana powinna kosztować?
20250421_132056.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
onyx1944 pisze: pn, 21 kwietnia 2025, 13:38
Witam
Ceny oscylują koło stówki na eBayu, z przesyłką i to nosy nawet niby w pudełku. Jak za taki stan cena raczej adekwatna.
Wiec ile taka lampa uzywana powinna kosztować?
20250421_132056.jpg
Z tymi NOS na Ebay to też trzeba uważać i nie kupować np. od Włochów bo kantują- pudełka wydrukowane współcześnie , lampa z przyzwoitymi napisami a trup z emisją poniżej 60%.
Pojechałem po większa ilość worków na śmiecie, u pana z trafami kupiłem EYY13 NOS (polowałem od kilku miesięcy), po targach cena 30zł. Następną wizytę planuję(?) we wrześniu, coraz trudnej coś ciekawego tam upolować za to elektrośmieci tony.
Popierając kogoś warto sprawdzić jaki jest jego termin ważności.
cirrostrato pisze: ndz, 15 czerwca 2025, 11:10
Pojechałem po większa ilość worków na śmiecie, u pana z trafami kupiłem EYY13 NOS (polowałem od kilku miesięcy), po targach cena 30zł. Następną wizytę planuję(?) we wrześniu, coraz trudnej coś ciekawego tam upolować za to elektrośmieci tony.
Oczywiście mowa o Wolumenie, trafmistrz miał też EABC80 NOS, o cenę nie pytałem, o ceny innych lamp (zawsze ma coś nowego, NOS-ów malusio) też nie, z ciekawszych radyj Polskie Krokusy sztuk dwa i inne, nie zbieram. Truskawki 15-17zł/kg.
Popierając kogoś warto sprawdzić jaki jest jego termin ważności.