Witam, konto mam od kilku dni. Przynajmniej obecne, bo lata temu miałem już tutaj konto, ale po tych latach kompletnie zapomnialem nazwy, maila, hasła... Itp, więc stworzylem nowe.
Do rzeczy - mimo, ze w regulaminie napisane jest o tym, że po napisaniu trzech postów obowiązek ich akceptacji zostaje zdjęty - moje posty nadal trafiają do akceptacji, zanim będą widoczne. Wczoraj problem ten występował jedynie na komputerze, dziś na obydwu urządzeniach.
Druga sprawa - nie mogę zmienić awatara. Mam informację, że "awatary są wyłączone", jednak wielu z nas je posiada. Czy można więc go zmienić? Jeśli tak - jak?
Problem z akceptacją postów i awatarem
Moderator: gsmok
-
- 25...49 postów
-
- 625...1249 postów
Re: Problem z akceptacją postów i awatarem
Zmiana statusu nowego użytkownika, a co za tym idzie, wyłączenie konieczności akceptacji postów przez moderatorów, nie następuje automatycznie z chwilą napisania trzech merytorycznych postów, lecz jest dokonywana ręcznie przez admina. W przypadku użytkownika o dużej aktywności może się zdarzyć, że napisze on więcej postów niż trzy, zanim admin zdąży zmienić jego status.drunek pisze: ↑ndz, 6 sierpnia 2023, 18:53 Do rzeczy - mimo, ze w regulaminie napisane jest o tym, że po napisaniu trzech postów obowiązek ich akceptacji zostaje zdjęty - moje posty nadal trafiają do akceptacji, zanim będą widoczne. Wczoraj problem ten występował jedynie na komputerze, dziś na obydwu urządzeniach.