Zasady Radiotechniki, Sacharewicz, Żerebcow, Czytelnik 1947
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Witam serdecznie , wypęłniam obietnicę właściciela książki i publikuje jej skan. Generalnie jest to bardzo ciekawa pozycja, zaskakuje gramatyka bliższa wydawnitwom przedwojennym. Ksiażka rzeczowa, zwięzła i według mnie warto ją przeczytać.
Skan ksiażki, plik PDF, ~66MB
Skan ksiażki, plik PDF, ~66MB
-
- 625...1249 postów
-
- 1875...2499 postów
-
- 625...1249 postów
-
- 2500...3124 posty
-
- 375...499 postów
Witam
Jestem chory, bo nie mogę tej ksiażki do końca ściągnąć i zapisać. Trwa tak już kilka dni, bez skutku. Próbuję jeszcze raz na nowo, ale wątpię , że się uda. 66 MB to trochę dużo jak na jeden raz.
Może ktoś ma jakiś pomysł?
Pozdrowienia
Jestem chory, bo nie mogę tej ksiażki do końca ściągnąć i zapisać. Trwa tak już kilka dni, bez skutku. Próbuję jeszcze raz na nowo, ale wątpię , że się uda. 66 MB to trochę dużo jak na jeden raz.
Może ktoś ma jakiś pomysł?
Pozdrowienia
Interstage transformers in addition to providing added voltage gain, transformer coupling eliminates the necessity of voltage-blocking (coupling) capacitor and provides a low-resistance path for direct current to the tube plate.
Ściągnij sobie download accelerator: http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=608&t=20
i spróbuj pobrać za jego pomocą. Przydaje się też przy ściąganiu różnych materiałów z rosyjskich stron.
i spróbuj pobrać za jego pomocą. Przydaje się też przy ściąganiu różnych materiałów z rosyjskich stron.
-
- 375...499 postów
Zasady radiotechniki
Witam
Dzięki OTLamp. Udało się dzięki Twojej pomocy. Bardzo mi na tej książce zależało. Poprzednio ściągałem max. 160 stron ale bez mozliwości zapisu.
Pozdrowienia
Dzięki OTLamp. Udało się dzięki Twojej pomocy. Bardzo mi na tej książce zależało. Poprzednio ściągałem max. 160 stron ale bez mozliwości zapisu.
Pozdrowienia
Interstage transformers in addition to providing added voltage gain, transformer coupling eliminates the necessity of voltage-blocking (coupling) capacitor and provides a low-resistance path for direct current to the tube plate.