Przez moment Forum Triody było niedostępne. Przyczyna - aktualizacja oprogramowania i bazy danych. Udało się to zrobić i mamy najnowszą wersję Forum. Uffff
Aktualizacja oprogramowania Forum
Moderator: gsmok
-
gsmok
- 3125...6249 postów

Aktualizacja oprogramowania Forum
Witam
Przez moment Forum Triody było niedostępne. Przyczyna - aktualizacja oprogramowania i bazy danych. Udało się to zrobić i mamy najnowszą wersję Forum. Uffff
-
saico
Re: Aktualizacja oprogramowania Forum
Szata na "wejście" nie podoba mi się (baner), jakby ktoś umarł... poprzednia była lepsza. Tyle odnośnie aktualizacji.
-
Romekd
- moderator
Ja nie dostrzegłem jakichś zmian w "kolorystyce" i odnoszę wrażenie, że po zmianie oprogramowania na aktualne wszystko działa poprawnie
Dziękuję Grzegorz za włożoną pracę w aktualizację oprogramowania i cieszę się, że nic się w Forum po tej zmianie nie "posypało"...
Myślę, że nowe oprogramowanie będzie bardziej dopracowane i przez to będzie miało mniej "dziur", przez co będzie bezpieczniejsze od starego.
Pozdrawiam
Romek
Dziękuję Grzegorz za włożoną pracę w aktualizację oprogramowania i cieszę się, że nic się w Forum po tej zmianie nie "posypało"...
Myślę, że nowe oprogramowanie będzie bardziej dopracowane i przez to będzie miało mniej "dziur", przez co będzie bezpieczniejsze od starego.
Pozdrawiam
Romek
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
-
saico
Ten baner jest beznadziejny i bez polotu... poprzedni był o wiele lepszy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
gsmok
- 3125...6249 postów

Tu nie ma niestety (na razie) żadnego banera. Niestety nie mam pomysłu na jakąś fajną grafikę. Tak więc przyznaję Wam racje. Postaram się coś wykombinować.
Co do wyglądu stron to nie miało być zmian (oprócz tego nieszczęsnego banera). Ważne jest, że oprogramowanie i bazy danych są aktualne i mają wsparcie. Bałem się, że podczas aktualizacji coś się rozwali. I tak było ale jakoś udało się wszystko poprawić.
Co do wyglądu stron to nie miało być zmian (oprócz tego nieszczęsnego banera). Ważne jest, że oprogramowanie i bazy danych są aktualne i mają wsparcie. Bałem się, że podczas aktualizacji coś się rozwali. I tak było ale jakoś udało się wszystko poprawić.
-
Krzysztof_M
- 500...624 posty

-
saico
Już lepiej, chociaż kolor nieco pojaśniał, wobec poprzedniego niemal żałobnego.
-
CHOPIN66
- 1875...2499 postów

Dziwne jest to, że przez domenę trioda.com nie znajduje strony Fonaru, a przez domenę trioda.nazwa strona Fonaru otwiera się normalnie.
Ostatnio zmieniony wt, 18 lipca 2023, 06:34 przez Romekd, łącznie zmieniany 1 raz.
-
disaster
- 1250...1874 posty

Przydałby się automatyczny redirect z http na https...
Z przyczyn technicznych koniec świata odwołany.
Poszukuję viewtopic.php?p=304055#p304055
Poszukuję viewtopic.php?p=304055#p304055