tylko zalogowani

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

staszeks
2500...3124 posty
2500...3124 posty

tylko zalogowani

Post autor: staszeks »

A ja dzisiaj mam ciekawy objaw.
Chcę dodać post.
Otrzymuję zaproszenie do logowania.
Loguję się.
Otrzymuję ramkę do wpisywania wiadomości.
Próbuję wysłać i otrzymuję wiadomość, że tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać posty.

A tu zadziałało.
sam sobie w życiu
jakoś nie radzę
więc biuro porad
dla innych prowadzę
/Sztaudynger/
Awatar użytkownika
Romekd
moderator

Re: tylko zalogowani

Post autor: Romekd »

Czołem.
W jakim to było dziale i o której godzinie wystąpił opisany problem?
Spróbuję to sprawdzić.

Pozdrawiam
Romek
α β Σ Φ  Ω  μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
staszeks
2500...3124 posty
2500...3124 posty

Nie zastanawiając się nad tym ,że jest to normalny obraz jaki otrzymuję kiedy niezalogowany nacisnę odpowiedz zrobiłem zrzut ekranu.
Dlatego też wiem, że była to 19,07.
Chciałem dołożyć jeszcze jedną ciekawostkę w
https://www.forum-trioda.pl/viewtopic.php?t=39084.
Bardziej przypuszczam, ze sprawa tkwi u mnie, choćby coś upadło na drugą klawiaturę, czego nie zauważyłem bo jest w szufladzie pod blatem,
a w moim bałaganie o coś takiego całkiem łatwo.
sam sobie w życiu
jakoś nie radzę
więc biuro porad
dla innych prowadzę
/Sztaudynger/
staszeks
2500...3124 posty
2500...3124 posty

Nie mam jakoś ochoty studiować od nowa regulaminu, a nie pamiętam.
Czy jest coś takiego jak dopuszczalna sumaryczna objętość załączników?
Trochę tego mam i tu może być przyczyna.
sam sobie w życiu
jakoś nie radzę
więc biuro porad
dla innych prowadzę
/Sztaudynger/
Awatar użytkownika
Romekd
moderator

Post autor: Romekd »

Dzień dobry.
Wczoraj podczas testów nie miałem najmniejszych problemów z zamieszczaniem postów w każdym dziale.
Co do wielkości załączników, to ich objętość nie powinna być większa od ok. 1 MB (choć podczas prób oprogramowanie Forum akceptowało pliki do prawie 2 MB).
https://www.forum-trioda.pl/viewtopic.p ... 34#p394134 )

Nigdy nie udało mi się sprawdzić czy jest coś takiego jak "sumaryczna objętość załączników" na jeden post. Spróbuję się tego dowiedzieć.

Pozdrawiam
Romek
α β Σ Φ  Ω  μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
Awatar użytkownika
czyt
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: czyt »

viewtopic.php?p=403354#p403354
TYLKO ZALOGOWANI - to warto podbijać, bo może jak i ja, ktoś DŁUUGO błądzi w niewiedzy...

W Dziale Początkującym, pojawiło się COŚ takiego (link wyżej). Wydaje mi się, że powinna tam być Nota Moderatora i odpowiedni komentarz.

To normalne dziś, że każdy chce NowegoCzytelnika zdobyć i robi to, wszelkimi metodami. Oczywiście Szacowni rozeznali trolowanie, tylko, czy Początkujący, który wchodzi w ten wątek, to rozezna?

Uwaga z innego Forum: zdarzyło mi się grzebać coś w RDZY (jak to Kogut, przy sobocie, coś grzebie, przy aucie): wpisałem dwa tematy szczegółowe w wyszukiwaniu. Oczywiście nic i protezy, i aparaty słuchowe. Po tygodniu SĄĄĄĄĄĄĄĄ. Dokładnie wątki w temacie i zapytania, DOKŁADNIE o to, co wpisywałem w lokalnej, Forum-a, wyszukiwarce. Znalazły się i mogę CZYTAĆ, WIEDZIEĆ i nie lecieć na Kupa-Pedi -ę (co przecie, WIE wszystko).

A cha, do tego wątku, Kolegi **: wydaje mi się, że to poszukiwanie OPAMPÓW i dobieranie Kondków (o acetkach itp potworkach, co ich ŚWIAT nie widział, nie wspominając) - a Kolega nie dąży do wiedzy o lampach (by ich nie psuć), a zupełnie do CZEGOŚ INNEGO. Także powinno, na drugi raz, od razu w dziale audiofilaktycznym, TU: viewforum.php?f=14. Tam i nigdzie więcej, się znaleźć.

Moja skromna, uwaga, to jest o Porządku na Forumie :mrgreen: . Chyba słyszeliście o "ruskich onucach, trolach" co zaatakowały, aaaaaa to i owo, zwłaszcza. Zaatakowały i nie przestaną. Czy "ruskie" : D :
"... UF21 - AGA-sekretarzyk", UY1N - mogę zaoferować PCL, PL500RFT, diody WN/lampowe, telewizyjne.