Jeszcze jeden, jeszcze jeden...

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

amator
625...1249 postów
625...1249 postów

Jeszcze jeden, jeszcze jeden...

Post autor: amator »

Szanowni Państwo.
Chciałem złożyć najserdeczniejsze gratulacje Administratorowi Forum oraz wszystkim, którzy przyczynili się do jego powstania, gdyż na przełomie 4 i 5 stycznia b.r. zarejestrował się TYSIĘCZNY użytkownik forum.

Oby tak dalej

Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony czw, 5 stycznia 2006, 00:38 przez amator, łącznie zmieniany 1 raz.
edi_pg
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: edi_pg »

Prawda że miło? To jedno z niewielu forów gdzie na odpowiedź nie trzeba czekać min. tydzień. Zauważyłem że nowych użytkowników to czasem dziwi że po 15 min jest 5 odpowiedzi :) Ale to jest właśnie fajne. Sam też sie tu bardzo dużo dowiedziałem i wiele osób mi pomogło.

pozdrawiam
amator
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: amator »

Witam.
edi_pg pisze:Prawda że miło?
Jasne, że miło. Sam jestem Tu od niedawna i ufam, że jeszcze wielu ciekawostek się dowiem.
To jedno z niewielu forów gdzie na odpowiedź nie trzeba czekać min. tydzień. Zauważyłem że nowych użytkowników to czasem dziwi że po 15 min jest 5 odpowiedzi
To jedno z niewielu forów, na którym normalnie traktuje się kogoś, kto chce się czegoś nauczyć, dowiedzieć. Fakt, czasem ktoś coś palnie...
Sam też sie tu bardzo dużo dowiedziałem i wiele osób mi pomogło.
amator pisze:Oby tak dalej
Pozdrawiam serdecznie
nuncjusz1
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: nuncjusz1 »

Przyłączam się do gratulacji.Uważam to forum za forum bardzo życzliwe i szczególnie wyrozumiałe dla początkujących lampiarzy(takich jak ja)dlatego do gratulacji załaczam Podziękowania
Pozdrawiam
grzebak
50...74 posty
50...74 posty

Post autor: grzebak »

Również gratuluję. Fajne jest to, że absolutnie przeważająca większość forumowiczów jest życzliwie trzeźwa w osądach i posiadająca ogromną wiedzę - w przeciwieństwie do forum "audiostereo", gdzie dominują nabzdyczeni do granic możliwości nawiedzeni audiofile, którzy słyszą czy kabel sieciowy ma 79 czy 81 drucików w żyle.
pozdrawiam i życzę następnego tysiąca.
I następnego ...