PLAY NOW TV---BOX

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
tedikruk111
625...1249 postów
625...1249 postów

PLAY NOW TV---BOX

Post autor: tedikruk111 »

Witam.
Od początku.
Obecnie korzystam z dodatkowego tunera sat(multiroom CP) i jak "zgaśnie" to na amen.
Aby się dowiedzieć co słychać i widać w kartonie to muszę obejrzeć trzy programy. Wahadło z lewej, środek, wahadło z prawej.
Nie ma takiego kabaretu co by mnie bardziej rozśmieszył jak jakiś temat tak oglądany. Aby to działało trzeba mieć do tego dostęp.
Reklama zadziałała i usługę Play-a przywlokłem na chatę. Dwie dychy czyli flaszka na miesiąc, może być. Czekał z tydzień na bardziej
"kumatego" w internetach. Po odpaleniu śmiga że hej. Takie połączenie Play usługa- internet mobilny od innego dostawcy Połączenie Wi Fi
z telefonem.
Rano telefon przemieścił się do innego pomieszczenia na poranną michę (jakieś radio do śniadania) Wracam "do siebie" i pyk I tu pierwszy zonk
brak dostępu do internetu. Sprawdzam tel .wsio włączone (załączone?) To co tuner nie zapamiętał ustawień,tylko się dże o jakiś kod dostępu?
I tak ma być codziennie? Zostawiam na póżniej, poszukamy. To naziemna - brak listy zapisanych. coś z mojej pamięci z klawiatury na pilocie 201 I jest jest! TVP I HD. Tylko nie wiem co oglądam "stopklatkę czy jedynkę? Dobra antena na dachu do wymiany 30 lat pracy-emerytura.Wprawdzie tunery pod
naziemną jakoś dawały radę Ale w tym to jest bonus więc się nie czepiam Pilot + P i kicha.Klawiatura 202 i jest następny. Tylko zrobił się totek na co trafię.Tak wiem, "chmury" itp ale codziennie go konfigurować? Bo internet poszedł na zakupy do sklepu (tylko nie do meblowego- to są jaja)
Może ktoś ma to w domu i coś poradził, aby to taki zupełny laik dał radę to używać.
Pozdrawiam
tedi.
Piłeś nie pisz. Nie piłeś-napij się.