Skala odbiornika Elektrit Maestro
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 75...99 postów
Skala odbiornika Elektrit Maestro
Dzień dobry.
Właśnie kończę renowację Elektrita Maestro. Jeśli ktoś posiada skan skali do tego odbiornika byłbym bardzo wdzięczny za podzielenie się nim.
Serdecznie pozdrawiam,
Grzegorz
Właśnie kończę renowację Elektrita Maestro. Jeśli ktoś posiada skan skali do tego odbiornika byłbym bardzo wdzięczny za podzielenie się nim.
Serdecznie pozdrawiam,
Grzegorz
Re: Skala odbiornika Elektrit Maestro
Nie mam co prawda zdjęcia skali Maestra , mam Opery wydają się być identyczne oprócz napisu Maestro-Opera . W jakim programie przygotujesz plik do druku ?
-
- 75...99 postów
Nie wiem na jakich formatach pracuje firma która ma się tym zająć, ale napis mogę podmienić w Gimpie.
-
- 250...374 postów
Zrób z jedną skalę więcej. Chętnie od Ciebie kupię.
-
- 75...99 postów
Do którego radia, Opera czy Maestro? Obecnie w obróbce jest plik skali w grafice wektorowej, więc jeszcze trochę to potrwa ale próbka wygląda jak nówka. Przynajmniej w pliku. Niestety wciąż nie wiem ile to będzie kosztować i czy coś z tego wyjdzie.
-
- 250...374 postów
-
- 250...374 postów
dorabiałem niedawno skalę wielokolorową do radia po podobnym rozmiarze. Koszt druku uv kolorowego ( z białym poddrukiem) to około 70 - 100zł. Cena zależy od wielkości wydruku i oczywiście od drukarni. Jakość i trwałość druku uv bije na głowę sitodrukSP6GK pisze: pn, 11 marca 2019, 16:50Do którego radia, Opera czy Maestro? Obecnie w obróbce jest plik skali w grafice wektorowej, więc jeszcze trochę to potrwa ale próbka wygląda jak nówka. Przynajmniej w pliku. Niestety wciąż nie wiem ile to będzie kosztować i czy coś z tego wyjdzie.
-
- 75...99 postów
Ok, dzięki za informację. Do tej pory tylko raz kupowałem gotową już skalę do odbiornika Allegro cena była w podobnym zakresie.
-
- 75...99 postów