Zmiany zmiany...
Moderator: gsmok
-
- 500...624 posty
Zmiany zmiany...
Czytelne i zrozumiałe. Tylko znów będę się musiał przyzwyczajać do nowości
. Stary akordeon.

Wszystkie szczelne złącza przeciekają a każda rura po skróceniu jest za krótka - trzecie prawo Murphy'ego.
-
- 625...1249 postów
Re: Zmiany zmiany...
Zawsze można powrócić do starego stylu 
Ja tak zrobiłem.
W skrzynce PW kliknąłem "Ustawienia" po lewej stronie i w polu "Styl forum" wybrałem "Subsilver 2"

Ja tak zrobiłem.
W skrzynce PW kliknąłem "Ustawienia" po lewej stronie i w polu "Styl forum" wybrałem "Subsilver 2"
-
- 75...99 postów
Prosilver używam od dawna, jak jest już stylem domyślnym to może było by fajne uzupełnić brak obrazka odpowiedz:
o ten chodzi

edit:
chyba brakuje całego folderu z obrazkami dla tego stylu
o ten chodzi

edit:
chyba brakuje całego folderu z obrazkami dla tego stylu
-
- 3125...6249 postów
No to jest nas dwóch. Jak na razie to ja głupieję. Pozdrawiamakordeonista pisze:Czytelne i zrozumiałe. Tylko znów będę się musiał przyzwyczajać do nowości. Stary akordeon.
-
- 6250...9374 posty
Przecież styl i wygląd forum możecie sobie zmienić w ustawieniach, co przed chwilą uczyniłem 

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 1875...2499 postów
-
- 500...624 posty
Zostałeś samTELEWIZOREK52 pisze:No to jest nas dwóch. Jak na razie to ja głupieję. Pozdrawiamakordeonista pisze:Czytelne i zrozumiałe. Tylko znów będę się musiał przyzwyczajać do nowości. Stary akordeon.

Wszystkie szczelne złącza przeciekają a każda rura po skróceniu jest za krótka - trzecie prawo Murphy'ego.
-
- 6250...9374 posty
Trochę starawe to "nowe".... viewtopic.php?f=10&t=10047 ale wystarczyło aby, zdawałoby się, poważni użytkownicy zaczęli lamentować jak radiomaryjne stare baby przed koncertem Behemotha.
EDIT. Łopatologicznie dla mających problem z czytaniem ze zrozumieniem, jak mądrala poniżej: nowy styl pojawił się wraz ze zmianą oprogramowania forum 23.XII.2007 i od tamtego czasu można ustawić sobie w panelu użytkownika styl forum na nowy lub stary, jak komu pasuje, więc nie ma o co bić piany.
EDIT. Łopatologicznie dla mających problem z czytaniem ze zrozumieniem, jak mądrala poniżej: nowy styl pojawił się wraz ze zmianą oprogramowania forum 23.XII.2007 i od tamtego czasu można ustawić sobie w panelu użytkownika styl forum na nowy lub stary, jak komu pasuje, więc nie ma o co bić piany.
Ostatnio zmieniony wt, 6 czerwca 2017, 19:28 przez Thereminator, łącznie zmieniany 3 razy.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
-
- 250...374 postów
Jak coś jest dobre, działa, to po co zmieniać?
.

-
- 75...99 postów
na lepsze, prosilver oferuje więcej możliwości niż subsilver2, daje się też lepiej modyfikować.
-
- 1250...1874 posty
Panowie,
A jak u Was z powiadomieniami o odpowiedziach w wątku i PW?
U mnie, mimo zmian w oprogramowaniu Forum nic się nie zmieniło - nadal brak jakichkolwiek powiadomień.
Jeśli to tylko mój przypadek, to prosiłbym o interwencję Admina lub Moderatora.
A jak u Was z powiadomieniami o odpowiedziach w wątku i PW?
U mnie, mimo zmian w oprogramowaniu Forum nic się nie zmieniło - nadal brak jakichkolwiek powiadomień.
Jeśli to tylko mój przypadek, to prosiłbym o interwencję Admina lub Moderatora.
Pozdrawiam
Jado.
"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce - szuka powodu"
Jado.
-
- 1250...1874 posty
Niestety powiadomienia nie dochodzą.
Kalte Leim und warmen Nägel halten besser.
-
- 75...99 postów
również nie dostaję powiadomień, co więcej serwer triody nie nawiązuje połączenia z moim serwerem poczty (logi przeczesane ...)
ta sytuacja (przynajmniej u mnie) trwa już prawie rok, nie ma związku z RBL, spamem itp bo po takim połączeniu zawsze pozostaje ślad w logach serwera poczty.
ta sytuacja (przynajmniej u mnie) trwa już prawie rok, nie ma związku z RBL, spamem itp bo po takim połączeniu zawsze pozostaje ślad w logach serwera poczty.
-
- 1250...1874 posty
Mnie marzy się, żeby forum obsługiwało powiadomienia o nowych wątkach w formacie RSS.
Niektóre fora tak mają.
Wtedy mógłbym podglądać czy pojawiły się jakieś nowe posty, za pomocą czytnika RSS, bez potrzeby wchodzenia na forum.
Agregator taki podgląda zawartość zdefiniowanych stron www i tworzy dzienny podgląd nowych wiadomości ze wszystkich tych stron w jednym miejscu - wygodne, bo nie trzeba łazić od strony do strony żeby sprawdzić czy się coś nowego pojawiło. Przydatne w dzisiejszych czasach, gdy mamy niestety nadmiar informacji
Niektóre fora tak mają.
Wtedy mógłbym podglądać czy pojawiły się jakieś nowe posty, za pomocą czytnika RSS, bez potrzeby wchodzenia na forum.
Agregator taki podgląda zawartość zdefiniowanych stron www i tworzy dzienny podgląd nowych wiadomości ze wszystkich tych stron w jednym miejscu - wygodne, bo nie trzeba łazić od strony do strony żeby sprawdzić czy się coś nowego pojawiło. Przydatne w dzisiejszych czasach, gdy mamy niestety nadmiar informacji

Pozdrawiam
Jado.
Jado.
-
- 1250...1874 posty
Mnie się marzy możliwośc wykasowania zbędnego balastu czyli starych wiadomości pw
Ale za jednym zamachem-wszystko naraz,jak opcja kasowania zdjęć w aparacie cyfrowym
Do pojedynczego kasowania wiadomości podchodziłem kilka razy,za każdym zniechęcając się czasochłonną procedurą.A do wykasowania mam b.dużo niepotrzebnych już wiadomości
R.
Ale za jednym zamachem-wszystko naraz,jak opcja kasowania zdjęć w aparacie cyfrowym
Do pojedynczego kasowania wiadomości podchodziłem kilka razy,za każdym zniechęcając się czasochłonną procedurą.A do wykasowania mam b.dużo niepotrzebnych już wiadomości
R.
znów odwaliłem kawał dobrej a niepotrzebnej roboty
---------------------------------------------
---------------------------------------------