gustaw353 pisze:Ty farciarzu ! Lepiej pochwal się tymi darami - trochę Ci pozazdrościmy.
To telpodowskie potrójne (+ wyłącznik) potencjometry do radia samochodowego Wiraż.Mała rzecz a cieszy,bo poszukiwałem od dłuższego czasu. Chcę poznać dobrodzieja bo mam w zwyczaju dziękować i pytać co lub ile za coś.
Roman
znów odwaliłem kawał dobrej a niepotrzebnej roboty
---------------------------------------------
Witam. Dzisiaj do mnie też dotarła chyba przez pomyłkę przesyłka-2x AF427 i 2xAF428. Wiem od kogo, gdyby odezwał się właściwy adresat, wyślę dalej. Pozdrawiam J.Szatkowski
Ujawniam się dopiero teraz bo właśnie wróciłem z sanatorium.A te potencjometry przewracały mi się po szufladzie i na pewno nikt nie naprawia już takiego sprzętu żeby wstawić do nowoczesnej bryki. A gałka to z Zodiaka? - tak mi się wydaje.Poszukuję pojemnika na baterie i przełącznika zakresów oryginałów do KOLIBRA. Tranzystory AF "wysłał"Kol.Rysiekg ale pomylił koperty i poszło do innego adresata.
Podlasiak pisze:Poszukuję pojemnika na baterie i przełącznika zakresów oryginałów do KOLIBRA.
Witaj. Przecież pisałem jakiś czas temu że leży u mnie koszyk do Kolibra ale zero odzewu więc myślałem że już Ci nie potrzebny. Kolor zielony. Pasuje ??
Nie mam pojęcia, u mnie też ostatnio cuda się dzieją. Znalazłem i przełącznik. O ile jutro poczta będzie czynna to wyślę. Jeżeli nie to w poniedziałek.
Nie mam pojęcia, u mnie też ostatnio cuda się dzieją. Znalazłem i przełącznik. O ile jutro poczta będzie czynna to wyślę. Jeżeli nie to w poniedziałek.
No tak, wyślę. Tylko na jaki adres ??