Do oddania w Sosnowcu jest taki gramofonik, może ktoś przygarnie, bo inaczej właścicielka go wyrzuci.
Stan przyzwoity, bez dziurek po kołatkach, na klapce jest uszczerbienie.
Gramofon "chlebak"
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 625...1249 postów
Re: Gramofon "chlebak"
Witam, a jest możliwość wysłania? Szukam takiego chlebaka, organizuję wystawę radyjek z mojej kolekcji i ładnie by się komponował z Agą, mam już mały stoliczek idealny pod Agę.
-
- 625...1249 postów
Kolega Romanradio się już zgłosił na PW, że byłby chętny, musielibyście jakoś rozstrzygnąć...
-
- 1250...1874 posty
Mam "chlebak" w idealnym stanie (tylko nie obraca się) numer seryjny około setki, może być dla Kol. kraz / cena co łaska ale nie mniej niż 50 zł .
Kalte Leim und warmen Nägel halten besser.
Witam, jak najbardziej reflektuję, prosił bym o szybką wysyłkę bo wystawa już jest w fazie dogrywania, wystawę można będzie zobaczyć w Koninie w muzeum, radyjka tam będą stały do grudnia, dokładnie kiedy będzie otwarcie nie wiem ale w maju już na pewno, ograniczyli mnie do 15 szt
ale dali mi za to dowolność które mam wystawić, jedno radyjko będzie można załączyć i posłuchać
, jak gość z muzeum był u mnie na rozpoznanie i wstępną rozmowę to już się zapowiedzieli na następną wystawę ale z innego działu niż radia, pozdrawiam Hieronim.

-
- 625...1249 postów
Czyli wszystko dobrze się skończyło, a jednocześnie ogłoszenie jest już nieaktualne.