Tytułem przywitania

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

vorlog
125...249 postów
125...249 postów

Tytułem przywitania

Post autor: vorlog »

Jako, że nowy na forum jestem, a nie pasuje zaczynać bazgraniny bez jakiegoś tekstu powitalnego, to niniejszym mam zaszczyt to uczynić.
Witam wszystkich :)
Forum czytuję od lat, ale jakoś dopiero niedawno postanowiłem się zarejestrować, gdyż to miejsce jest jednym z nielicznych, które można uznać za oazę spokoju, rzeczowości i kultury w dzisiejszym, polskim necie.
Może to moje jedynie odczucie, może lata swoje zrobiły, a może po prostu człowiek zbyt dobrze pamięta dawniejsze lata, gdy rozmowy na necie nie rozwijały się w szarpaninę, wrzask, głupoty...
Mniejsza o to jednak :)
O mnie- cóż, jestem rocznik 1964. Zawodowy elektryk/automatyk/energetyk, dodatkowo i bardziej prywatnie również elektronik.
Technikę lampową praktykowałem w swoich początkach przygody z elektroniką, gdy byłem młody i śliczny, z czego zostało na dziś tylko "i" :D
W późniejszych latach raczej znęcałem się nałogowo nad audio/video, ze wskazaniem na sprzęt zachodni.
Od czasu do czasu staram się chociaż poczytać o lampkach, bo ze względu na prozę życia bardzo trudno mi wrócić do praktycznych zajęć, chociaż... Zanabyłem sobie stare radio, nie jakiś zabytek, gdzieś z lat '60 ubiegłego wieku, które w wolnych chwilach przywracam do piękności, więc może coś będę przynudzał kolegów.
Pozdrawiam i nie truję więcej :)
V.
klik

Re: Tytułem przywitania

Post autor: klik »

Cześć :D
Przynudzaj, damy radę.
Ważne :!: Poczucie humoru mile widziane :wink:
Andre'