W ostatnich miesiącach paru Kolegów przekazało "młodzieży" różnego rodzaju elementy retro (kondensatory, rezystory itd). Te elementy zostały dostarczone do mojej kanciapki na ul. Mińskiej, w większości podczas mojej nieobecności. Część znalazło nowych właścicieli, część nadal czeka. Niestety z powodu roztargnienia i nie znajomości danych np. numeru telefonu itp. nie byłem w stanie wszystkim Darczyńcom podziękować. Niniejszym to czynię i bardzo dziękuję w imieniu swoim i nowych właścicieli elementów, którzy z pewnością wykorzystają je z pożytkiem dla polskiej radiotechniki
Podziękowanie Darczyńcom
Moderator: gsmok
-
gsmok
- 3125...6249 postów

Podziękowanie Darczyńcom
Witam
W ostatnich miesiącach paru Kolegów przekazało "młodzieży" różnego rodzaju elementy retro (kondensatory, rezystory itd). Te elementy zostały dostarczone do mojej kanciapki na ul. Mińskiej, w większości podczas mojej nieobecności. Część znalazło nowych właścicieli, część nadal czeka. Niestety z powodu roztargnienia i nie znajomości danych np. numeru telefonu itp. nie byłem w stanie wszystkim Darczyńcom podziękować. Niniejszym to czynię i bardzo dziękuję w imieniu swoim i nowych właścicieli elementów, którzy z pewnością wykorzystają je z pożytkiem dla polskiej radiotechniki
.
-
Vic384
- 1250...1874 posty

Re: Podziękowanie Darczyńcom
Czesc
Mam pytania : kiedy byla informacja o zbiorce ?
Czy jest dalej aktualna i czy tylko zwiazana z technika lampowa ?
Prosze o odpowiedz, bo powinienem cos do przekazania posiadac.
Pozdrowienia
Mam pytania : kiedy byla informacja o zbiorce ?
Czy jest dalej aktualna i czy tylko zwiazana z technika lampowa ?
Prosze o odpowiedz, bo powinienem cos do przekazania posiadac.
Pozdrowienia
-
gsmok
- 3125...6249 postów

Re: Podziękowanie Darczyńcom
Nie było żadnej informacji ani inicjatywy w tym temacie. Po prostu punkt na Mińskiej stał się swego rodzaju przechowalnią tymczasową. Mam z tym zresztą coraz większy kłopot bo współwłaściciel lokalu zaczyna coraz bardziej narzekać, że robi się z niego jakieś składowisko starożytnych urządzeń i elementów

Przykładowo (bez żadnej złośliwości) kondensatory dla Alka od Romka czekają już chyba pół roku na odbiór
Przykładowo (bez żadnej złośliwości) kondensatory dla Alka od Romka czekają już chyba pół roku na odbiór