W lipcu sprzedałem dwie lampy AF2 i E446 (polskie ), a dzisiaj ich szukam - co za pech i głupota. Dobrze, że nie zdążyłem sprzedać C443 i 506....
Nie ma ktoś z Was może do odsprzedania E446 lub AF2
Michu pisze:Ale sporadyczne urżnięcie się ratuje zdrowie psychiczne.
Chyba offtopic się zrobił mały
Dzięki za zrozumienie
E446 chyba będę miał za przyzwoitą kasę - gorzej z AF2 (no ostatecznie na czas uruchomienia mogę podstawić AF3 - tyż selektoda ino przejściówkę trza zrobić)
IdeL pisze:
E446 chyba będę miał za przyzwoitą kasę - gorzej z AF2 (no ostatecznie na czas uruchomienia mogę podstawić AF3 - tyż selektoda ino przejściówkę trza zrobić)
Interesuje jedna sztuka gratis? Mam AF2, ale dość średnią - ma 3mA emisji, podczas gdy dobra jest od 5. A wizualnie naprawdę ładna.
tszczesn pisze:
Interesuje jedna sztuka gratis? Mam AF2, ale dość średnią - ma 3mA emisji, podczas gdy dobra jest od 5. A wizualnie naprawdę ładna.
Bardzo chętnie - powiedz lepiej co byś za to chciał ... bo głupio tak gratis...
Za nie do końca sprawną to nic, najchętniej konieczość niefatygowania się na pocztę (bo u mnie na wsi to daleko, a i w godzinach mało wygodnych, bo to agencja tylko), ale to akurat niezbyt realne :)
tszczesn pisze:
Za nie do końca sprawną to nic, najchętniej konieczość niefatygowania się na pocztę (bo u mnie na wsi to daleko, a i w godzinach mało wygodnych, bo to agencja tylko), ale to akurat niezbyt realne
Jeśli mógłby Tomek Cię prosić - mimo tych kilometrów do agencji ....
tszczesn pisze:
Za nie do końca sprawną to nic, najchętniej konieczość niefatygowania się na pocztę (bo u mnie na wsi to daleko, a i w godzinach mało wygodnych, bo to agencja tylko), ale to akurat niezbyt realne :)
Jeśli mógłby Tomek Cię prosić - mimo tych kilometrów do agencji ....
OK, ale w przyszłym tygodniu dopiera (na weekend wybieram się do Gdańska :)