Pozbywam się niedorzecznej ilości żelastwa z mojego garażu. Będe sukcesywnie dodawał rzeczy w nowych postach gdyż jest tego za dużo by zmieścic w jednym. To co będzie w tym poście to mały ułamek tego czego chcę się pozbyć. A więc zaczynamy. Cena do uzgodnienia - jeżeli coś Cię interesuje po prostu napisz PW i się dogadamy

LAMPY:
8xE88CC Tesla
5xE92CC Telefunken
2xE83CC (Teonex i Haltron)
KONDENSATORY:
TELPOD MPHP-1 1000V 4uF - około 26 sztuk i 1000V 10uF 8 sztuk
TESLA 1500V 10uF jedna sztuka
INNE:
Transformator toroidalny trójfazowy z polskich 3-faz na amerykańskie 3-fazy (3x200V), wydajność mocowa napisana na trafie 3,6kW, waży jakieś 7kg. Mam dwie sztuki Kolosalny transformator rdzeniowy zamieniający polskie 3fazy na amerykańskie (to samo co wyżej), dobre 24kg wagi, wydajnośc mocowa liczona pi razy drzwi z przekroju rdzenia to około 10kW jedna sztuka Stare urządenia lampowe firmy POLON WARSZAWA, posłużą jako dawcy części - dam na razie 2 zdjęcia żebyście mniej-więcej wiedzieli co jest w środku. Trafa żarzenia i anodowe, cokoły, sporo dobrej jakości elementów elektronicznych i inne pierdoły. Jak ktoś zainteresowany co tam jest niech pisze Pozdrawiam forumowiczów, stopniowo będę się starał wrzucać reszte rzeczy. Wszelkie sprawy przez PW, nie róbmy smietnika z tematu