Ciekaw jestem opinii starszych stażem i wiekiem użytkowników forum.Piszę to,bo zbulwersowała mnie ostatnio negatywna opinia byłego i zaistniałego znów w dziale ogłoszeń kolegi.Muszę niestety przyznać mu częściowo rację.Może coś się da zmienić? myślę jako wieczny (stary a głupi) idealista.Stan na dziś:
Forum radiowe w szeroko pojętym zakresie,ale masę "pustych"nabijanych postów,bicia piany, drobnych i większych uszczypliwości i przepychanek.Także zupełny brak szacunku dla starszych użytkowników,z których niektórzy mają naprawdę dużą wiedzę techniczną i nie tylko.Po dłuższej przerwie na Triodzie postanowiłem sobie,że nie będę odpowiadał na posty i pw w których brak słów używanych zwykle i na codzień dawniej a to:
Dzień dobry-witam-dziękuję -przepraszam-pozdrawiam.Ku rozwadze admina podaję propozycję:
Po jakiego grzyba dział KOSZ? Cieszy się (sprawdżcie!) dużą popularnością,dowartościowują się tam koledzy którzy komuś "dowalili".Prosta sprawa-post który nie jest merytoryczny,zahacza o złośliwość winien być natychmiast wykropkowany,lub w alfabecie Morse"a zapisany jako "trolling"

pozdrawiam tych którym zależy
Roman