Witam.
Jako że jest to mój pierwszy post, to chciałbym się przywitać

więc Siema. Teraz jednak przejdę do tematu. Jestem posiadaczem wzmacniacza Peavey Bandit112, jednak jego 100 W mocy jest stanowczo za duże by pograć spokojnie w domu, czy coś nagrać. Jako że ma on wyjście Preamp out, to wpadłem na pomysł by dorobić do niego samą końcówkę lampową o mocy 1 W (max 5 W), którą podłączałbym Jackiem do owego wyjścia. Tutaj się jednak zaczynają schody. Po paru godzinach szperania nie mogłem znaleźć schematu żadnej końcówki 1W. To znaczy były, ale razem z preampem, który mi tu by tylko wadził... Znalazłem też taką końcówkę z Fendera Champa
https://www.ampbooks.com/mobile/classic ... power-amp/, ale ma ona jednak 5 W i nie wiem za bardzo jak to bym musiał połączyć (jeśli dobrze widzę to potrzebuję tam jeszcze osobno zasilacza) no i to napięcie takie dziwne. Nie posiada więc ktoś schematu samej końcówki (jak najprostrzego takiego wręcz jak dla idioty, bo to moja pierwsza tego typu konstrukcja), którą mógłbym wpinać tak jak to wcześniej opisałem, oraz w razie czego nie posłużył pomocą w postaci jakiś wskazówek?