Postanowiłem wątek zatytułować bardzo łagodnie, by nie wzbudzał on niezdrowych emocji. W tym miejscu pragnę zastrzec, że wątek za jakiś czas chcę wygasić.
Sprawa dotyczy materii dość delikatnej, o której w ogóle nie powinno się pisać. Skoro jednak inni piszą bez żenady, uznałem przeto, że głos moderatora nie będzie tu niczym niestosownym.
Zdarzyło się co najmniej kilka razy na forum, że użytkownicy w taki czy inny sposób opisywali, nawet z bardzo szegółowymi danymi, co to oni w sypialni preferują. O ile pamiętam, dwa razy skończyło się to kasacją profilu. Zdarzały się też sytuacje gdy w wątku ni z gruszki ni z pietruszki bylo coś o łóżkowych tematach. Nieszkodliwe i niewinne? - otóż nieprawda. Takie treści nijak mają się do tematu forum- i co tu dużo mówić- w moim przekonaniu obniżają poziom. Jest to forum dotyczące techniki lampowej a nie szeroko rozumianych technik seksualnych. Nie krępuję się powiedzieć wprost: od tego drugiego są inne, stosowne fora, gdzie zapewne wielkim nietaktem byłoby poruszanie kwestii lamp.
Na naszym forum za niestosowne należy uznać poruszanie kwestii intymnych, które są prywatną a nie publiczną sprawą każdego użytkownika.
Tematu nie zatrzaskuję, bo może ktoś zechce w w/w materii się rzeczowo wypowiedzieć.
O kulturze raz jeszcze...
Moderator: gsmok
-
- 625...1249 postów
-
- 6250...9374 posty