radio retro pionier

Radioodbiorniki lampowe i wszystko co jest z nimi związane.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

stworek
75...99 postów
75...99 postów

radio retro pionier

Post autor: stworek »

Proszę szanownych kolegów o podpowiedz jak w postach publikować zdjęcia. Mam wiele pytań jako ,,baran,, w dziedzinie radiotechniki i pytania chciałbym ,,podpierać,, fotkami. Nie wiem jak to się robi. stworek
Awatar użytkownika
zagore1
2500...3124 posty
2500...3124 posty

Re: radio retro pionier

Post autor: zagore1 »

stworek pisze:Proszę szanownych kolegów o podpowiedz jak w postach publikować zdjęcia. Mam wiele pytań jako ,,baran,, w dziedzinie radiotechniki i pytania chciałbym ,,podpierać,, fotkami. Nie wiem jak to się robi. stworek
Piszesz post - na dole jest "przeglądaj" Klikasz i wybierasz miejsce na komputerze gdzie jest rzeczone zdjęcie, następnie klikasz "dodaj plik" i tyle. Ja też kiedyś miałem z tym problem....
I drobna uwaga - wszystkie problemy Twoich Pionierków opisuj w jednym wątku. Koledze Moderatorowi proponuję scalić wątki Kolegi stworka w jeden - tak będzie wygodniej...
Wołyń 1943. Pamiętamy!
stworek
75...99 postów
75...99 postów

Re: radio retro pionier

Post autor: stworek »

Dziękuję kolego. Bardzo słabo poruszam się po forum i czasami nie wiem w jakim temacie umieścić post.Jestem po 50 tce i komputer mam od niedawna. Radia ratuję też od niedawna a przy okazji chciałbym je reanimować ale nie mam wiedzy dlatego zadaję czasem takie infantylne pytania. Pozdrawiam stworek