Witam. Temat co prawda o charakterze ogłoszeniowym ale postanowiłem napisać tutaj bo więcej osób chyba zagląda tutaj. Za jakiś czas można temat skasować lub przenieść do ogłoszeń ale prosił bym, żeby kilka dni powisiał tutaj. No ale przechodząc do meritum.
Czy ktoś z szanownych kolegów posiada może gotowe chassis do JCM800 i był by chętny odsprzedać lub zamienić się za inne chassis. Mam do dyspozycji chassis do Marszałka TMB, Fendka 5F6 oraz do SLO.
Wiem, że są na forum koledzy którzy robią chassis na zamówienie ale postanowiłem najpierw zapytać czy komuś może nie zalega w zapasach taka właśnie zbędna szaska.
Chassis JCM800
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 625...1249 postów
-
- 50...74 posty
Re: Chassis JCM800
Witam. Sprawdź sobie czy coś Ci odpowiada. viewtopic.php?f=38&t=27009
-
- 375...499 postów
Re: Chassis JCM800
WItam , mam na opylenie obudowę już powierconą pod jcm800 ( to był mój pierwszy projekt, pierwszy wzmacniacz który grał
) . Do rzeczy: jest to obudowa Chassis AL 1444-28 kupiona w tube town - otwory tak jak w oryginalnym jcm trafo wpuszczane kondziory na wierchu , na płycie czołowej otwory pod rockery - ostatecznie można dać laminat i zrobić pod siebie otwory i zapewne tak by było najłatwiej . Nie mam jak zrobić zdjęcia , bo leży w garażu na półce - czeka na lepsze dni . Jak będzie odzew to takie zdjęcie zrobię . Mogę przyjąć kasę , jakieś grosze + przesyłka lub kilka podstawek noval "dobrych" używanych najlepiej do pcb . Pozdrawiam