Z ubolewaniem stwierdzam, że kolega KaKa nie robi już traf i dawno nie logował się na Trioda.pl, a zakup dedykowanych traf choćby na amptone.pl przyprawia o apopleksję mojego węża w kieszeni Czy jest jakaś alternatywa dla takiego trafa, która pozwoli zrobić Soldanano 50 w rozsądnej cenie?
najpierw chwalę a teraz... czy ktoś z Was wie co się dzieje z Kacprem? nie odpisuje, nie wysyła... i tak czekam ponad miesiąc na trafo... nie - to nie nagonka, po prostu zaczynam się martwić. ostatni mejl przed świętami i odtąd cisza. może coś mu się stało?
in gain we trust
kupię: EM34 NOS, wtyczkę sieciową Graetz Radio brązową
Mi ostatnio odpisał, ale wcześniej jak pytałem się co z trafami to zero odzewu. Też czekałem jakiś miesiąc dłużej z tym że przez ostatnie 2 tygodnie jak dzwoniłem to mówił mi że trafa leżą przed nim i musi je tylko wysłać
trafo dzisiaj przyszło i jestem zaskoczony bardzo... pozytywnie! wyglądem nie odbiega w ogóle od tego co w amptonie - ładne osłony, mięciutkie kable. naprawdę od teraz polecam każdemu. jedno tylko "ale" - o ile uzwojenie pierwotne widzę, tak wtórne póki co jest zagadką. jakiś system kolorowych kabelków... ktoś wie gdzie jest 16/8/4/gnd ??? trzeba będzie pomierzyć...
in gain we trust
kupię: EM34 NOS, wtyczkę sieciową Graetz Radio brązową
haterkmp pisze:... o ile uzwojenie pierwotne widzę, tak wtórne póki co jest zagadką. jakiś system kolorowych kabelków... ktoś wie gdzie jest 16/8/4/gnd ??? trzeba będzie pomierzyć...
Jeśli nic się nie zmieniło od czasu gdy dostałem swoje transformatory, to:
- fioletowy 16 omów,
- niebieski 8 omów,
- żółty 4 omy
- biały 0 (GND).