Rozmowy w czasie rzeczywistym

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

ATM
500...624 posty
500...624 posty

Rozmowy w czasie rzeczywistym

Post autor: ATM »

I jeszcze jedna sprawa , a może tak byśmy sobie pogadali w czasie rzeczywistym? Czyli tzw. chat , co wy na to , lubicie pogadać czasem?
ATM
500...624 posty
500...624 posty

Ja np. chetnie pogadał bym z Jasiem , OTL Lamp , Alkiem , Tomkiem , a wy?
Alek

Post autor: Alek »

Pozwolę sobie na nutkę sceptycyzmu. Dotychczas chat nie sprawdził się ani na forum ep ani forum edw-okazał się jedną wielką klapą. Wydaje mi się, że lepsze są jednak rozmowy przez gadu-gadu. Jednym słowem-nawet jeśli taka opcja się pojawi to z dużym prawdopodobieństwem będzie leżała odłogiem. Ale to tylko moje prywatne zdanie:). Mogę się przecież mylić- użytkownicy naszego forum są jednak jakoś bardziej zintegrowani.
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: gsmok »

Witam
Jsko uczestnik wielu for dyskusyjnych uważam, że na żadnym wprowadzenie opcji czatu nie sprawdziło się (niestety) :cry:
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator

Re: Rozmowy w czasie rzeczywistym

Post autor: tszczesn »

ATM pisze:I jeszcze jedna sprawa , a może tak byśmy sobie pogadali w czasie rzeczywistym? Czyli tzw. chat , co wy na to , lubicie pogadać czasem?
Ja np. bardzo nie lubię wszelkiego roczaju czatów , IRCów itp. To ja już wolę spotakanie na żywo przy piwku/oranżadzie (co komu bardziej podchodzi :) i kiełbasce z grilla, bo jakoś nie wierzę we wszelkiego rodzaju czaty inne niż pogadanki o dupie Maryni - ani to wygodne, ani szybkie, ani nawet nie ma jak czegoś pokazać, narysowac itp. Ale ja wredny tradycjonalista jestem, proszę się mną nie sygerować.

Zresztą rzadko mam tak, że mogę w spokoju siedzieć przed komputerem i sobie dyskutować - głównie wieczorem po odrobieniu obowiązków domowych :)
ATM
500...624 posty
500...624 posty

Zdaje się że macie rację , zapomniałem że przecież jest GG :-)
Wycofuję propozycję.
Zibi
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: Zibi »

Jest też Skype. Jeśli ktoś chce pogadać, może dołączyć niezbędne dane do informacji o sobie.