Radyjko już kupiłem tylko jeszcze do mnie nie dotarło bo kazałem dostarczyć je do znajomego, który jak pojedzie w moje strony to mi je przywiezie. Szkoda aby uległo uszkodzeniu poprzez wysyłkę.
Kokon jest mega dodam tylko, że tylna ścianka jest.
Jak będę miał je u siebie dodam zdjęcia.
A czy tą lampę można zastąpić jakąś inną jakbym nie znalazł ?
Poszukuję: gałka mała Elektrit Allegro
gałka Elektrit Champion
Mam nadzieję że membrana jest cała. Czekam z niecierpliwością aż je otrzymam.
Wracając do naklejki pod gałkami zauważyłem że mało odbiorników ma tą naklejkę. Z czego to wynika? Czy nie we wszystkich modelach ( typ Z, B, U ) je montowano ? Czy może po prostu ulegały zniszczeniu ?
Poszukuję: gałka mała Elektrit Allegro
gałka Elektrit Champion
Tu jest chyba EBC3 ( no bo o EBO3 nie słyszałem) http://allegro.pl/ebo-3-tungsram-i47393 ... source=mlt
Jak coś to napisz do tego sprzedawcy. Ja kupowałem u niego akurat EBC3
( wprawdzie dopiero trzecia była dobra, ale bez problemu mi wysyłał kolejne nie żądając zwrotu niesprawnych.... )
jedrzeej pisze:Mam nadzieję że membrana jest cała. Czekam z niecierpliwością aż je otrzymam.
Wracając do naklejki pod gałkami zauważyłem że mało odbiorników ma tą naklejkę. Z czego to wynika? Czy nie we wszystkich modelach ( typ Z, B, U ) je montowano ? Czy może po prostu ulegały zniszczeniu ?
Obawiam się, że coś takiego nie istnieje, a litera O nie była stosowana w oznaczeniach z prostej przyczyny - trudno ją odróżnić od zera.
Oczywiście wyjątkiem są lampy radzieckie.