Witam, potrzebuję dużej ilości zdjęć szaski ze wszystkich możliwych stron, zdjęć obudowy z podaniem wymiarów i materiałów z jakich jest wykonana, i to samo ze ścianką tylną. Jakby ktoś miał taką obudowę na sprzedaż to jestem zainteresowany. Potrzebuję też skanów wszystkich drukowanych elementów z radia takich jak krążek zmiany napięć itd. Co do zdjęć chassis to najbardziej zależy mi na przedniej ściance z ośkami, od wewnątrz jak i zewnątrz(szaski, nie obudowy). Przydatne byłyby też zdjęcia gołej blachy, jeżeli ktoś takowe robił podczas renowacji. Ważne dla mnie jest by na zdjęciach był odbiornik oryginalny, tzn. nie przerabiany, albo przynajmniej nie przerabiany mechanicznie.
Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam.
Philips 33A potrzeba info & foto
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 500...624 posty
-
- 375...499 postów
-
- 375...499 postów
Re: Philips 33A potrzeba info & foto
A zerknij no może w przepastne głębiny tego forum
- np w wątku: viewtopic.php?f=11&t=3172&p=217669&hilit=33a#p217669 kolega kraz pisze, że robił obudowę, więc pewnie zdejmował wymiary i ma doświadczenia, którymi mógłby się podzielić
Jeśli chodzi o zdjęcia, to raczej jak pisał kolega powyżej, bo są spore
Pozdrawiam

Jeśli chodzi o zdjęcia, to raczej jak pisał kolega powyżej, bo są spore
Pozdrawiam
Spiga
-
- 500...624 posty
Czy jest możliwość że E446 i kabeloczko zamiast kapturka na lampę są oryginalne? Nawiasem mówiąc zdobyty przeze mnie schemat jest dość ubogi więc jeżeli ktoś ma poprawiony to proszę o przesłanie.
Potrzebuję też wymiarów płytki stalowej trzymającej kubki.
Pozdrawiam.
Potrzebuję też wymiarów płytki stalowej trzymającej kubki.
Pozdrawiam.
Witam, trochę fotek zrobiłem zwymiarować blachę trzymającą kubki jest dość łatwo po otworach ale odręcznie coś tam pomierzyłem i narysowałem, na lampę był założony kapturek aluminiowy zamykany od góry, pozdrawiam Hieronim.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Foto kapturków, i widać tu nieszczęsny dławik przewijany przez kolegę z forum.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.