Ja się grzecznie pytam jak uzyskać kontakt który utracił nik w trioda.com? Mam niedograne sprawy.
tedi.
Gość znikł
Moderator: gsmok
-
- 625...1249 postów
Gość znikł
Piłeś nie pisz. Nie piłeś-napij się.
-
- 1250...1874 posty
Re: Gość znikł
Napisać o kogo chodzi
Może ktoś będzie miał dane kontaktowe typu telefon czy adres..

-
- 3125...6249 postów
Gdy ktoś przestaje się udzielać na Forum, nadal możliwy jest z nim kontakt w ramach możliwości jakie dają informacje, które zamieścił i udostępnił na swoim profilu. Jeśli określonych danych nie wprowadził lub je utajnił to ze względu na fakt, że on jest ich wyłącznym dysponentem nie ma możliwości ich pozyskania przez osoby trzecie.
Gdy ktoś prosi mnie o usunięcie konta to jego dane są usuwane z bazy Forum nieodwracalnie.
Nadal jednak pozostaje możliwość skontaktowania się np. przez osoby trzecie, które danego Użytkownika znają i ewentualnie mogą pomóc w ramach działań pozaforumowych. Ale aby ktoś czytający Forum mógł pomóc musi oczywiście wiedzieć o kogo chodzi (co zresztą zostało wcześniej napisane).
Gdy ktoś prosi mnie o usunięcie konta to jego dane są usuwane z bazy Forum nieodwracalnie.
Nadal jednak pozostaje możliwość skontaktowania się np. przez osoby trzecie, które danego Użytkownika znają i ewentualnie mogą pomóc w ramach działań pozaforumowych. Ale aby ktoś czytający Forum mógł pomóc musi oczywiście wiedzieć o kogo chodzi (co zresztą zostało wcześniej napisane).
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
-
- 625...1249 postów
Tylko jest jedno ale.
Na pw został zmieniony nik i dopisana informacja
Ale jak można złapać kontakt z gościem to gdzie mam się zwrócić? I nie chodzi o kasę.
Pozdrawiam.
tedi.
Na pw został zmieniony nik i dopisana informacja
Nie znam powodów i nie chcę znać a tym bardziej upubliczniać powodów takiej informacji.Ta wiadomość została wysłana przez użytkownika, którego konto zostało skasowane.
Ale jak można złapać kontakt z gościem to gdzie mam się zwrócić? I nie chodzi o kasę.
Pozdrawiam.
tedi.
Piłeś nie pisz. Nie piłeś-napij się.
-
- 3125...6249 postów
Jeśli konto zoastło skasowane to jest tak jak napisałem wcześniej
.

Pozdrawiam