Witojcie Kumowie.
Mikołaj bo byłem grzeczny (ale juz nie będe) przyniósl mi radio FM DB + ,najlepszej na świecie firmy Medion.Na szczęście u nas na wsi tego DABA ni ma a z internetu nie będę bo sluch jeszcze niestety mam no i gust muzyczny.
200 eurasków psu pod ogon.
Any comments please?
Pozdrawiam Tomasz
Retro jak retro
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 1875...2499 postów
-
- 25...49 postów
Re: Retro jak retro
Przyjmij, proszę, wyrazy ubolewania...
-
- 1875...2499 postów
Dzieki.Już mi lepiej.Cierpmy w qoopie.
T
T
-
- 25...49 postów
Ale tak myślałem, czy nie dobrze byłoby opracować taki np. zamiennik ECH21, żeby miał wbudowany tuner FM. Miałoby to działać tak, że na podstawie częstotliwości heterodyny byłby strojony tuner, a sygnał z niego modulowałby AM o częstotliwości pośredniej. Całe zasilanie z napięć anodowych i żarzenia. Dzięki temu nie będą potrzebne żadne przeróbki układowe, a jednocześnie stare odbiorniki miałyby szanse uczestniczyć w codziennym życiu.
Co wy na to?
Co wy na to?
-
- 1250...1874 posty
Normalne - typowa złośliwość losu (ew. prawo Murphy'ego).chrzan49 pisze:Witojcie Kumowie.
Mikołaj bo byłem grzeczny (ale juz nie będe) przyniósl mi radio FM DB + ,najlepszej na świecie firmy Medion.Na szczęście u nas na wsi tego DABA ni ma a z internetu nie będę bo sluch jeszcze niestety mam no i gust muzyczny.
200 eurasków psu pod ogon.
Any comments please?
Pozdrawiam Tomasz
Jak czegoś nie potrzebujesz, to będziesz tego miał w nadmiarze, a jak czegoś szukasz to ni......eee....znaczy się - to akurat nie będziesz nigdzie mógł tego znaleźć

W Twojej sytuacji jedyne co - to sprzedać - i tak uzyskane pieniądze przeznaczyć na coś bardziej potrzebnego (ew. wpłacić na WOSP)

Generalnie najlepiej mieć więc stosunek obojętny do wszystkiego (nic mi nie potrzeba, nie interesuje, nie chcę), a wtedy wszystko samo będzie Ci wpadać do kieszeni - tak od niechcenia

Pozdrawiam
Jado.
"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce - szuka powodu"
Jado.
"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce - szuka powodu"