Problemy po wyjściu z www..trioda..com..?
Moderator: gsmok
-
- 75...99 postów
Problemy po wyjściu z www..trioda..com..?
Mam pytanie do innych użytkowników TRIODY - czy ostatnio po nawiązaniu kontaktu z http://www...trioda..com nie zauważyliście później kłopotów z wejściem do Internetu? Czy ta przypadłość jest tylko moim udziałem?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Wiesław L.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Wiesław L.
-
- 500...624 posty
-
- moderator
Re: Problemy po wyjściu z www..trioda..com..?
Zależy co to ma byc 'wejście do internetu'?. Sama Trioda ma czasami problemy z łącznością, może to o to chodzi?Wiesław Lipowski pisze:Mam pytanie do innych użytkowników TRIODY - czy ostatnio po nawiązaniu kontaktu z http://www...trioda..com nie zauważyliście później kłopotów z wejściem do Internetu? Czy ta przypadłość jest tylko moim udziałem?
-
- 75...99 postów
ciąg dalszy trudności z TRIODĄ i FONAREM
Chodzi o to, że przeważnie po wyjściu z http://www.trioda.com i FONAR-u nie mogę już korzystać z internetu i muszę zresetować komputer. Później wszystko jest idealnie, dopóki znowu nie skorzystam z triody lub fonaru. Problem ten nie dotyczy Outlooka Expressu, pocztę dostaje i odbieram bez zmian, tylko wyszukiwania i otwierania stron internetowych. Boję się, że od jakiegos czasu coś się uczepiło triody i fonaru i mnie blokuje. Teraz też będę pewnie musiał zresetować PC, żeby jeszcze raz wejść na w/w strony.
Pzdr
W.L.
Pzdr
W.L.
-
- 2500...3124 posty
-
- 75...99 postów
dalej kłopoty z triodą i fonarem
Ba, żebym ja to wiedział, co należy zrobić. Buszuję po róznych zakamarkach swiata, otwierm najrozmaitsze witrynu, siedzę w nich godzinami, przeskakuję z jednej na drugą wg linków i nic złego się nie dzieje, dopóki nie trafię na triodę lub fonara.
Po wysłaniu tego listu nie będę mógł nawet wrócić do swej Opery ani Internetu Eksplorera, nie zresetowawszy PC.
Pzdr
W.L.
Po wysłaniu tego listu nie będę mógł nawet wrócić do swej Opery ani Internetu Eksplorera, nie zresetowawszy PC.
Pzdr
W.L.
-
- moderator
Re: ciąg dalszy trudności z TRIODĄ i FONAREM
Rozumiem, że chodzi ci o otwieranie stron w IE? Sprawdż konfigurację systemu, określ, czemu się nic nie ładuje (jakieś objawy chyba są?) Zapewne jakieś robacvtwo ci wlazło, niestety IE jest na to dość podatny.Wiesław Lipowski pisze:Chodzi o to, że przeważnie po wyjściu z http://www.trioda.com i FONAR-u nie mogę już korzystać z internetu i muszę zresetować komputer. Później wszystko jest idealnie, dopóki znowu nie skorzystam z triody lub fonaru. Problem ten nie dotyczy Outlooka Expressu, pocztę dostaje i odbieram bez zmian, tylko wyszukiwania i otwierania stron internetowych. Boję się, że od jakiegos czasu coś się uczepiło triody i fonaru i mnie blokuje. Teraz też będę pewnie musiał zresetować PC, żeby jeszcze raz wejść na w/w strony.
Albo zmień przeglądarkę na coś sensownego - np. mozillę :)
-
- 125...249 postów
-
- 75...99 postów
kłopoty z logowaniem po wyjsciu z trioday i fonara
Dziękuję wszystkim za uwagę i pomoc. Trochę się poprawiło, od kiedy zainstalowałem nową Operę.
Pzdr
W.L.
Pzdr
W.L.
-
- 2500...3124 posty
-
- moderator
-
- 2500...3124 posty
-
- moderator
Pojęcia nie mam - nie mam IE ani nawet Windows na komputerze. Nie wiem też jaki translator, ale jak on jets w jakiś sposób zależny od GUI IE to w czyms innym może nie zadziałać. Ponadto jeszcze zależy jak on z IE korzysta, bo jak 'na pałę' (jak np. GG) to też się nie uda odpalić. W przypadku Mozilli/Firefoxa tez zdarzają się rozszerzenia które działają tylko z jednym, choć (w zakresie przeglądarek) jest to niemalże to samo.Boguś pisze:Tomku , a skoro sie na tym znasz , to moze mnie wytłumaczysz czemu mi na tym Maxthonie niechce translator(tłumacz stron internetowych) działać skoro to tylko nakładka? W IE działa bez problemu
-
- 2500...3124 posty