Witam wszystkich
czy Szan. Koledzy mogą ,jeśli mają na to czas i ochotę (okazja-Święta)uzupełnić dane w swoich profilach użytkownika?.Pożyteczną informacją jest miejsce zamieszkania,nawet takie jak dowcipnego sprzedawcy na Allegro cytuję "sam nie wiem gdzie" Zainteresowania- ta informacja ułatwia kontakty kolegów o podobnych.Mam zwyczaj ,przy okazji wymiany ,lub sprzedaży zbędnej rzeczy dołączać bonus,tylko jeśli wiem ,co interesuje drugą stronę.
WESOŁYCH ŚWIĄT
znów odwaliłem kawał dobrej a niepotrzebnej roboty
---------------------------------------------
Czytając kolejny temat pewnego, dość ,,młodego'', uczestnika naszego forum (i znając ,,realia z realu''...) mam nieodparte wrażenie, że ktoś, kto nas jakiś czas temu opuścił, znów tu dyskretnie powrócił tylnymi drzwiami a i profil ma niezwykle minimalistyczny....
Jeśli to prawda to bardzo fajnie, że powrócił . Mam cały czas nadzieję, że osoby, które opuściły Forum kiedyś pojawią się tutaj ponownie, pod nowym lub starym nickiem. Forum jest cały czas otwarte zarówno dla nowych jak i byłych użytkowników .
Proponuję nie "wałkować" tego tematu w szczegółach. To prywatna sprawa tego użytkownika.
A ja, zasugerowany tytułem, proponuję, nieco z innej beczki, by moderatorzy, którzy tego jeszcze nie robią, umieszczali
podpis, ew. "para podpis", pod czerwonymi tekstami, dopisywanymi do postów.
Wasz a.k.